Επικαιρότητα

Με μηχανή διακινούσαν ηρωίνη και κοκαΐνη στην Εύβοια

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους επιβάτες στη Νέα Αρτάκη, τους έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω τους δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου»

Σε κλοιό αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκε η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα με την κινούνταν δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 39 χρόνων, για τους οποίους είχε δοθεί στην Ασφάλεια η πληροφορία ότι διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά στην Εύβοια.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους επιβάτες στη Νέα Αρτάκη, τους έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω τους δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου» συνολικού βάρους 21,7 γραμμαρίων και άλλη μια συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, επίσης σε μορφή «βράχου» τις οποίες σκόπευαν να διαθέσουν σε χρήστες της περιοχής.

Οι δράστες συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας που ανέλαβαν την προανάκριση. Η μοτοσικλέτα με την οποία κινούνταν κατασχέθηκε και οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x