Europa League

Με Μπαντιμπανγκά κόντρα στην Τότεναμ

Με τον Ζιγκί Μπαντιμπανγκά θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο Αστέρας Τρίπολης για τον κρίσιμο αγώνα με την Τότεναμ. Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για την Αγγλία στην προπόνηση της Τρίτης.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Πέμπτης με την Τότεναμ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής της ομάδας, Στάικος Βεργέτης, είδε τον Ζιγκί Μπαντιμπανγκά παίρνει κανονικά μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας γι’ αυτό και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς του Λονδίνου.

Εκτός του 22χρονου επιθετικού οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός είναι οι: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού.

Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Λονδίνο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, θα διεξαχθεί στις 21.45 (ώρα Ελλάδας), ενώ λίγη ώρα αργότερα (22.00 ώρα Ελλάδας) ο Αστέρας θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνησή του πριν τον αγώνα της Πέμπτης με την Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x