Μαχητικά Αθλήματα

Με Μπέρτο ο τελευταίος (;) αγώνας του Μέιγουεδερ

Δίχως να πολυνοιάζεται για τις… αντιδράσεις στο άκουσμα του αντιπάλου του, ο Φλόιντ Μέιγουεδερ επισημοποίησε τον αγώνα με τον Αντρέ Μπέρτο στη μάχη που αναμένεται να κρεμάσει τα γάντια του.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο Φλόιντ Μέιγουεδερ επιστρέφει στο ρινγκ για να «γράψει» το 49-0 στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το μεγαλύτερο αήττητο ρεκόρ στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας το οποίο κατέχει ένας άλλος θρύλος, ο Ρόκι Μαρτσιάνο.

Δύσκολο να πιστέψει κανείς πως θα είναι ο τελευταίος αγώνας του, αλλά αυτό υποστηρίζει ο «Money» που τρεις μήνες μετά την επικράτηση στην «μητέρα των μαχών» με αντίπαλο τον Μάνι Πακιάο, επέλεξε να αντιμετωπίσει τον Αντρέ Μπέρτο (30-3).

Έναν πρώην κάτοχο παγκόσμιου τίτλου, που όμως σε καμία περίπτωση δεν φαντάζει ως απειλή για τον κορυφαίο μποξέρ της τελευταίας δεκαπενταετίας. Δεν έλειψαν οι αντιδράσεις στο άκουσμα του ονόματος του αντιπάλου του, κάτι πάντως που ελάχιστα τον ενδιαφέρει, περιμένοντας για μια ακόμη φορά μια παχυλή αμοιβή αντάξια του πλουσιότερου εν ενεργεία αθλητή στον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x