Τένις

Με Ναδάλ στον τελικό ο Τσιτσιπάς!

Ο μεγάλος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά επιβεβαιώθηκε! Ο Ράφα Ναδάλ συνέτριψε τον Νταφίντ Γκοφέν (6-4, 6-0) στον ημιτελικό του ATP 500 και θα αναμετρηθεί με τον Έλληνα τενίστα στον αυριανό τελικό.

Τελικός-δέος για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Ο Έλληνας τενίστας που είχε εξασφαλίσει νωρίτερα τη συμμετοχή του στον τελικό του ATP 500 της Βαρκελώνης ξεπερνώντας το εμπόδιο του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με 2-0, θα αναμετρηθεί αύριο (29/4, 17:00) με τον αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο στο χώμα, Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος επικράτησε πολύ εύκολα του Νταβίντ Γκοφέν (6-4, 6-0), πιστοποιώντας το γεγονός ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και θα αναμετρηθεί με τον Έλληνα τενίστα για τον τίτλο.

Βέβαια, για τον μόλις 19 ετών τενίστα, το τελευταίο ίσως που έχει σημασία είναι ο τίτλος αυτός καθ’ αυτός, αφού θα έχει απέναντί του έναν αθλητή που αποτελεί έναν μύθο, χωρίς καν να βρίσκεται κοντά στο τέλος της καριέρας, καθώς είναι 31 ετών.

Ο μεγάλος νικητής του αυριανού τελικού θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό για 500.000 ευρώ ενώ ο δεύτερος θα λάβει 250.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x