Νέα μοντέλα

Με νέα έκδοση Fiat 500 Vintage 57 – τιμή στο σύμβολο Made in Italy

Η πρεμιέρα του Fiat 500 “ VINTAGE '57”, αποτελεί ένα φόρο τιμής στο σύμβολο που παρουσιάστηκε στο Τορίνο στις 4 Ιουλίου 1957.

Το Fiat 500X εξοπλίζεται με το καινοτόμο αυτόματο και σειριακό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Συνδυαζόμενη με τον κινητήρα 1.4 MultiAir II 140 HP προδιαγραφών Euro 6 και με τετρακίνηση, η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη τους αμέσως επόμενους μήνες.

- Η πρεμιέρα του Fiat 500 “ VINTAGE '57”, αποτελεί ένα φόρο τιμής στο σύμβολο που παρουσιάστηκε στο Τορίνο στις 4 Ιουλίου 1957. Η κλασική του εμφάνιση ανακαλεί στοιχεία από το ιστορικό αυτοκίνητο, όπως το χρώμα pastel blue του αμαξώματος-που τώρα συνδυάζεται με λευκή οροφή και spoiler- και ταπετσαρία σε δερμάτινη επένδυση tobacco Frau.

- Πρεμιέρα του Fiat Panda K-Way®, της νέας λειτουργικής σειράς με ειδικούς χρωματικούς η οποία είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την τοπ μάρκα στο χώρο της μόδας.

- Το νέο Fiat Doblo Trekking με αποκλειστική εμφάνιση, εξοπλισμένο με το σύστημα “Traction+” για ασφαλή οδήγηση σε επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x