Νέα μοντέλα

Με νέο Competizione η Abarth στη Γενεύη

Η γκάμα Abarth 500 2015: νέα, βελτιωμένη γκάμα για περισσότερους φίλους του σκορπιού, εμπλουτισμένη με το νέο "Competizione" με κινητήρα 180 hp.

Η Abarth επιστρέφει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για να παρουσιάσει στο κοινό τη γκάμα της και να γιορτάσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα στις πωλήσεις του 2014: 6.869 Abarth 500 πουλήθηκαν στην γεωγραφική περιοχή EMEA, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 12,2% σε σχέση με το 2013. Αλλά η αύξηση των πωλήσεων ήταν εντυπωσιακή σε όλες τις χώρες και όλες τις ηπείρους, αντανακλώντας την εμπειρία και την εξαιρετική δουλειά της εταιρείας στην ικανοποίηση και των πιο σύνθετων αναγκών των πελατών της.

Η μάρκα του σκορπιού προσφέρει μια νέα εκτεταμένη γκάμα η οποία επιτρέπει σε κάθε πελάτη να επιλέξει μεταξύ των διαφόρων επιπέδων επιδόσεων και τεχνολογικού εξοπλισμού αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Η γκάμα ξεκινάει από τους 140 ίππους του Custom, συνεχίζει με τους 160 ίππους του Turismo και περνάει στους 180 ίππους του Competizione, για να φτάσει τελικά στο «απόλυτο απόσταγμα επιδόσεων» με το 695 Biposto και τους 190 ίππους, που συνδυάζονται με ένα βάρος μόλις 997 κιλών κι έτσι προσφέρουν τον καλύτερο λόγο βάρους/ισχύος στην κατηγορία του (5,2 κιλά/ίππο).

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x