Στίβος

Με όλα τα αστέρια και τα φαβορί η Πολωνία στο Βερολίνο

Με όλους τους σημαντικούς πρωταθλητές στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Πολωνία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, 6-12 Αυγούστου.

Στην 86μελή αποστολή της χώρας της Ανατολικής Ευρώπης συμπεριλαμβάνονται οι έξι πρωταθλητές Ευρώπης της προηγούμενης διοργάνωσης στο Άμστερνταμ το 2016, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τα «σκήπτρα» τους στη γερμανική πρωτεύουσα.

Μιλάμε για την παγκόσμια πρωταθλήτρια και ρεκορντγούμαν της σφυροβολίας, Ανίτα Βλόνταρτσικ, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, Πάβελ Φάιζεκ, τον Ανταμ Κζοτ στα 800 μέτρα, την Αντζέλικα Σιτσόκα στα 1.500 μέτρα και τον Ρόμπερτ Σομπέρα στο επί κοντώ.


inner

Φαβορί θεωρείται και ο κορυφαίος φέτος στη σφυροβολία, ο Βόιτσεχ Νοβίτσκι, όπως και ο Μίχαλ Χάρατικ στη σφαιροβολία, κορυφαίος Ευρωπαίος και δέκατος στον κόσμο για φέτος.

Σημαντικά ονόματα είναι ο Πιότρ Λίσεκ και ο Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι στο επί κοντώ, ο Πιότρ Μαλαχόφσκι στη σφαιροβολία, ο Μάρτσιν Λεβαντόφσκι στα 800 μέτρα και ο Αρτουρ Νόγκα στα 110 μέτρα με εμπόδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x