Μουσική

Με όλα τα βαριά χαρτιά τους έρχονται στο Rockwave Festival οι Arctic Monkeys

Παίζουν στη Μαλακάσα στις 6 Ιουλίου.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την πρώτη εμφάνιση των Arctic Monkeys στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Rockwave Festival στις 6 Ιουλίου.

Το συγκρότημα βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε περιοδεία για την προώθηση του Tranquility Base Hotel & Casino, του νέου τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε πέντε ολόκληρα χρόνια μετά το ΑΜ που τους έκανε παγκόσμιους σούπερ σταρ.

Και η αλήθεια είναι ότι το άλμπουμ δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περιμέναμε. Με μια εντελώς lounge προσέγγιση και τις ταχύτητες εντελώς χαμηλωμένες, το «Tranquility», είναι ένα άλμπουμ φτιαγμένο για να ακούγεται με τα φώτα χαμηλωμένα και τον καπνό να γεμίζει το σκοτεινό μπαρ. Δεν το λες δηλαδή φεστιβαλικό σε καμία περίπτωση.

Για όσους όμως προβληματίζεστε ότι ο νέος ήχος της μπάντας μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του συγκροτήματος στην Ελλάδα και να δούμε κάτι αντίστοιχο με τη συναυλία των Last Shadow Puppets πριν από δύο χρόνια (στην πρώτη εμφάνιση του Alex Turner στην Ελλάδα) θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

Το συγκρότημα διατηρεί το πόδι πατημένο στο γκάζι σε όλες του τις συναυλίες με ένα setlist που μόνο ως best of της καριέρας του μπορεί να χαρακτηριστεί.



Αν και βρίσκονται σε περιοδεία για νέο άλμπουμ, μέσα από αυτό παίζουν πέντε τραγούδια, αλλά δεν είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο. Ο τίτλος για το άλμπουμ με τα περισσότερα τραγούδια στο setlist πάει στο ΑΜ με έξι.

Από R U Mine και Do I Wanna Know μέχρι Arabella και Fireplace.



Οι «Monkeys» παίζουν τραγούδια από όλα τους τα άλμπουμ, έτσι ακόμα και το υποτιμημένο Suck it and See έχει παρουσία με το Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair.

Με όλα τα βαριά χαρτιά τους έρχονται λοιπόν στο Rockwave οι Arctic Monkeys, ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα της εποχής μας την ώρα που βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους.

Και κάτι τέτοιες στιγμές δεν χάνονται ε; Για κλείσιμο κρατήσαμε την έναρξη των εμφανίσεων τους σε όλα τα φεστιβάλ. Έτσι θα αρχίσουν και στην Μαλακάσα στις 6 Ιουλίου.



Μαζί με τους Arctic Monkeys θα εμφανιστούν οι Alt-J, Miles Kane, Get Well Soon, Jacks Full.

TerraVibe Park
37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας


Προπώληση εισιτηρίων:

Τα εισιτήρια κοστίζουν 75€.
Τα V.I.P. εισιτήρια κοστίζουν 100€.

*Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου (69€) εξαντλήθηκαν.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει

Αθήνα
TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880

Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote

OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
tickethouse.gr
(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση)

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x