Στίβος

Με όριο και οι 12 στη σφαιροβολία, οι φιναλίστ στα 1.500 μέτρα και τριπλούν γυναικών

Με εντυπωσιακές βολές και 0ι 12 φιναλίστ της σφαιροβολίας προκρίθηκαν με το όριο του 20.90 στον τελικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα.

Με «12 στα 12», οι σφαιροβόλοι που θα βρεθούν στον τελικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα «έπιασαν» το όριο των 20.90 και δημιούργησαν σχετικό ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ετσι, έμεινε εκτός ο Πάβελ Χάρατικ.

Οπότε, στον τελικό του αγωνίσματος το Σάββατο θα αγωνιστούν οι Τόμας Ουόλς, Ντάρλαν Ρομάνι, Ράιαν Κράουζερ, Αρμιν Σιμάντσεβιτς, Ντάρεν Χιλ, Κόνραντ Μπουκοβιέτσκι, Τζάκο Τζιλ, Τόμας Στάνεκ, Φίλι Μιχάλιεβιτς, Τιμ Νέντοου, Τσουκβουεμπούκα Ενεκβέγσι και Τζο Κόβακς.

Στα 1.500 μέτρα γυναικών, μπορεί να απουσιάζει η Γκενζέμπε Ντιμπάμπα, όμως τα μεγάλα ονόματα και φαβορί του αγωνίσματος θα διεκδικήσουν το χρυσό στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου. Δηλαδή, οι Τζένι Σίμπσον, Γκαμπριέλα Στάφορντ, Λόρα Μούιρ, Γκούνταφ Τσεγκάι, Γούινι Τσέμπετ, Ουίνι Νανιόντο, Νίκι Χιλτζ, Σιφάν Χασάν, Σέλμπι Χούλιχαν, Ραμπάμπε Αράφι, Φέιθ Κίπιεγκον και Τσιάρα ΜακΓκιν.



Τέλος, στο τριπλούν γυναικών τα μεγάλα ονόματα, πλην της Ολγκα Ριπάκοβα, προκρίθηκαν στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου. Ήτοι, οι Σανιέκα Ρίκετς, Κατριν Ιμπάργκουεν, Ολια Σαλαντούχα, Γιουλιμάρ Ρόχας, Κετούρα Ορζι, Κριστίνα Μακέλα, Ρουγκί Ντιαλό, Ανα Πελετέιρο, Τόρι Φράνκλιν, Πατρίτσια Μαμόνα, Κίμπερλι Ουίλιαμς και Αντρεα Παντουρόιου.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x