Πόλο

Με… περίπατο στους τελικούς η Βουλιαγμένη

Άνετη νίκη με 14-3 επί του Εθνικού πήρε η Βουλιαγμένη, που έκανε το 2-0 στη σειρά και προκρίθηκε εμφατικά στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών.

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε 14-3 του Εθνικού Πειραιά και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (παίζει αργότερα με την Γλυφάδα για την πρόκριση) στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο Εθνικός, από την άλλη, θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του δεύτερου ζευγαριού, προκειμένου να καταλάβει την τρίτη θέση, που θα δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τη Βουλιαγμένη ήταν η Ελληνιάδη που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ τρία πέτυχε η Ειρήνη Νίνου.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 0-6, 2-0, 1-3
Εθνικός Πειραιά (Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Μπενέκου 1, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Λιαπάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 5, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου Ειρ. 3, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Κοκκινάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x