Γενικά

Με πολλά όνειρα 13 παλαιστές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Από 13 Έλληνες αθλητές εκπροσωπείται η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης ανδρών γυναικών που ξεκινάει τη Δευτέρα (8/4) στο Βουκουρέστι.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Ανδρων – Γυναικών που διεξάγεται στο Βουκουρέστι από τις 5 έως τις 15 Απριλίου μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η χώρα μας θα συμμετάσχει με πλήρη αποστολή και 13 αθλητές θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά.

Η Μαρία Πρεβολαράκη που έχει σαν στόχο μια θέση στο βάθρο θα αγωνιστεί στα 53κ., ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστούν επίσης οι: Κατερίνα Πιτσιάβα (76κ.), Αθηνά Γιατζόγλου (50κ.), Χριστίνα Δεμιρκάν (55κ.), Ζωή Χατσατούροβα (57κ.).

Στην Ελευθέρα θα αγωνιστούν οι αθλητές: Κύριλλος Μπινενμπάουμ (74κ.), Γιώργος Σαββουηλίδης (86κ.), Χρήστος Σαμαρτσίδης (97κ.), Γιάννης Καργιωτάκης (125κ.)

Στην Ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (82κ.), Δημήτρης Τσεκερίδης (87κ.) και Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ.)

Στην αποστολή βρίσκονται οι προπονητές: Μόισεν Παριγέι, Αμιράν Καρντάνοβ, Νίκος Αποστόλου και Ανδρέας Χριστοδουλάκης. Στη Ρουμανία θα ταξιδέψουν και οι διεθνείς διαιτητές Χρήστος Λιάκος και Αναστασία Μιγκιπή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x