Γενικά

Με πρόσκληση κεντρικά πρόσωπα σε προπονητικό καμπ στην Αυστραλία οι Βατσακλής, Σγουρόπουλος

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο Κώστας Βατσακλής και προσηλώνονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων πινγκ πονγκ, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική τους αγωνιστική δραστηριότητα στην Αυστραλία.

Η μεγάλη ετήσια διοργάνωση άρχισε την Κυριακή στο «Bendigo Stadium» θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου και, μετά το τέλος της, οι δύο άνδρες θ’ αναχωρήσουν για το Τάουνσβιλ, προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στην τιμητική πρόσκληση του τοπικού κλαμπ επιτραπέζιας αντισφαίρισης να είναι κεντρικά πρόσωπα σε προπονητικό 5ήμερο καμπ. Το event στην έβδομη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, στη βορειοανατολική ακτή του Κουίνσλαντ, θα πραγματοποιηθεί 10-14 Δεκεμβρίου με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό μας προπονητή και guest player τον δις πρωταθλητή Ευρώπης του απλού νέων.

Κι όπως εύκολα μπορείτε να φανταστείτε πίσω από την οργάνωση αυτής της αθλητικής εκδήλωσης βρίσκεται ένας Έλληνας. Ένας μετανάστης, που τυχαίνει να είναι πολύ γνωστός στο χώρο του αθλήματος, καθώς υπήρξε διεθνής αθλητής και πρωταθλητής Ελλάδας! Ο λόγος για τον Γιώργο Λογοθέτη, ο οποίος ζει κοντά στα δύο χρόνια στην Αυστραλία και από τις αρχές του 2018 ασχολείται και με την προπονητική στο σωματείο του Τάουνσβιλ.

Με αφορμή την επίσκεψη του Σγουρόπουλου και του προπονητή του στη χώρα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων, ο πρώην αθλητής του ΑΚ Ζωγράφου σκέφτηκε και πέτυχε σε συνεννόηση με τη διοίκηση τη διεξαγωγή ενός καμπ, προκειμένου καλοί ντόπιοι αθλητές και όχι μόνο να πάρουν γεύση από υψηλή αγωνιστική και προπονητική ποιότητα.

Η συγκέντρωση προετοιμασίας έχει την επωνυμία «Elite training camp», επειδή θα συμμετάσχουν 24 δυνατοί αθλητές κι αθλήτριες απ’ όλες τις ηλικίες κι από διάφορες Πολιτείες της Αυστραλίας. Θα την «τρέξει» ως head coach ο Βατσακλής, ο Λογοθέτης που προς το παρόν έχει πτυχίο προπονητή επιπέδου 1, αναλαμβάνει assistant coach, ενώ ο Σγουρόπουλος θα είναι ο φιλοξενούμενος αθλητής. Το καμπ θα γίνει στην αίθουσα του σωματείου του Τάουνσβιλ, η οποία χωρά άνετα δέκα τραπέζια.

Από καιρό έχει κυκλοφορήσει η σχετική αφίσα με τις βασικές πληροφορίες κι εκεί υπάρχουν φωτογραφίες του Βατσακλή, του Λογοθέτη και του Σγουρόπουλου, οι οποίες συνοδεύονται από αναφορά σε επιτυχίες τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x