Betmasters

Με ψυχολογία κανονικής ομάδας το Αμβούργο

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το «διπλό» των «δεινόσαυρων» στο Μάιντζ, για την 31η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκας.

Τα αποτελέσματα των διεκδικητών της παραμονής αφήνουν γλυκόπικρη γεύση στο κλαμπ της βορείου Γερμανίας. To Αννόβερο πήρε ανέλπιστο πόντο στο Βόλφσμπουργκ ισοφαρίζοντας από 2-0 σε 2-2 τους «λύκους», η Πάντερμπορν νίκησε στο Φράιμπουργκ με 2-1, ενώ η Στουτγκάρδη πάλεψε στο Γκενζελκίρχεν αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 από τη Σάλκε.

Το Αμβούργο μπαίνει στο παιχνίδι με τη Μάιντζ από τη ζώνη του υποβιβασμού, φιλοδοξώντας να ολοκληρώσει την αγωνιστική ακόμη κι εκτός της 16ης θέσης των πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι έχουν μαθηματικές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη (ειδικά όσο μένει ανοικτή και η έβδομη θέση), αλλά μοιάζει δύσκολο να καταλήξει σ΄ αυτούς το εισιτήριο όταν υπάρχουν από πάνω καλύτερες ομάδες.

Πάντως προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες (2-3 στο Φράιμπουργκ, 2-0 με τη Σάλκε εντός), στις οποίες έπαιξαν χωρίς άγχος κι αυτό φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα. Το Αμβούργο μόνο μία φορά φέτος – στις αρχές Φλεβάρη (0-3 στο Πάντερμπορν, 2-1 με το Αννόβερο) – έχει πετύχει δύο διαδοχικές νίκες για την Μπουντεσλίγκα. Στο 3-2 με την Άουγκσμπουργκ έσπασε αφλογιστία έξι αγωνιστικών, νίκησε μετά από πέντε διαδοχικές ήττες και πέτυχε «τρίποντο» μετά από εννέα αγώνες δίχως αυτό.

Προηγήθηκε νωρίς με 2-0, γνώρισε την ισοφάριση σε 2-2, όμως αντέδρασε άμεσα και πήρε τη νίκη με 3-2 και τους πολύτιμους πόντους. Γενικά και στο γρήγορο 2-0 και στην απάντηση της απροσδόκητης ισοφάρισης έδειξε ψυχολογία και αντισώματα κανονικής ομάδας, η οποία δείχνει πώς μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

Αυτός είναι και ο καλύτερος σύμβουλος για να πονταριστούν οι φιλοξενούμενοι, σε μία έδρα που η Μάιντζ έχει κερδίσει απλά το ένα τρίτο των αγώνων της για το πρωτάθλημα! Κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Μάρτιν Σμιντ, ενώ ο Μπρούνο Λαμπαντία μπορεί να υπολογίζει στον Χόλτμπι που εξέτισε την τιμωρία του αλλά φέτος δεν εντυπωσιάζει.

Ουδέτερη είναι η παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα για το Αμβούργο, το οποίο καλείται να δείξει συνέχεια και συνέπεια απέναντι σε αντίπαλο που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο. Ακολουθούν πολύ δυσκολότερα ματς με Φράιμπουργκ μέσα, Στουτγκάρδη έξω και Σάλκε μέσα κι αν δεν έρθει το «τρίποντο» με τους «κόκκινους» θα πρόκειται για νέο πισωγύρισμα. Βάζουμε ξανά ψιλά στο «διπλό» στο ημίχρονο και στο «διπλό» από 45λεπτο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
325. ΜΑΪΝΤΖ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 2 (3,75)
325. ΜΑΪΝΤΖ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 2 Η (4,00)
325. ΜΑΪΝΤΖ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 2 Η – 2 Τ (7,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x