Πόλο

Με Σταματοπούλου η προετοιμασία ενόψει προκριματικών

Με την Ιωάννα Σταματοπούλου του Ολυμπιακού να αποτελεί το νέο πρόσωπο της αποστολής θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού.

Η απόδοση της Ιωάννας Σταματοπούπου στα ματς του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον Γιώργο Μορφέση να την συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις της Εθνικής πόλο γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συγκεντρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (2/2) στις 9.30 στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι κλήσεις του Γιώργου Μορφέση είναι οι εξής:
Κούβδου Ελένη, Διαμαντοπούλου Βασιλική, Χυδηριώτη Ιωάννα, Ρουμπέση Αντιγόνη, Τσουκαλά Χριστίνα, Κοντογιάννη Σταματίνα, Ξενάκη Ελένη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Διαμαντοπούλου Χρυσούλα, Σταματοπούλου Ιωάννα, Ασημάκη Αλεξάνδρα, Αβραμίδου Άλκηστη, Καλογεράκου Μικαέλα Βασιλική, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Ελευθερία, Μανωλιουδάκη Τριανταφυλλιά, Νιαρχάκου Βιργινία, Σώρα Μαρία, (Ολυμπιακός), Ελευθεριάδου Νικολέτα, Μιμίδη Μαρία, Πάτρα Μαρία (ΑΝΟ Γλυφάδας), Στρατιδάκη Κική (Τρίτων Αμαρουσίου), Φραγκιουδάκη Νόρμα (Εθνικός Πειραιά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x