Στίβος

Με Στεφανίδη η επίσημη παρουσίαση του Παγκοσμίου κλειστού στίβου

Παρούσα στην επίσημη παρουσίαση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου και την συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη, θα είναι η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη επιλέχθηκε στα μεγαλύτερα ονόματα που θα δώσουν το «παρών» στην επίσημη παρουσίαση και συνέντευξη Τύπου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Ως είθισται οι «σταρ» των αγώνων επιλέγονται για να μιλήσουν στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη των αγώνων και φυσικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν θα μπορούσε να λείπει.

Βέβαια φέτος υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, καθώς οι διοργανωτές έχουν επιλέξει να τιμήσουν την «παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας» που είναι στις 8 Μαρτίου. Για αυτό στην παρουσίαση την Πέμπτη στις 15:00 θα βρίσκονται μόνο γυναίκες.

Έτσι δίπλα στην Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια πρωταθλήτρια, θα βρίσκονται επίσης η Βρετανίδα επταθλήτρια Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον, η Αυστραλέζα εμποδίστρια Σάλι Πίρσον, η Αμερικανίδα επικοντίστρια Σάντι Μόρις, η σπρίντερ από την Ακτή Ελεφαντοστού Μαρί Τζόσι Ταλού και η πρέσβειρα της IAAF, Αμερικανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του 2000 στο επί κοντώ, Στέισι Ντραγκίλα.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Σεμπάστιαν Κόου, θα είναι ο οικοδεσπότης και κεντρικός ομιλητής και στο πλευρό του θα έχει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της πόλης Ίαν Γουόρντ και τον πρόεδρο της βρετανικής ομοσπονδίας, Ρίτσαρντ Μπόουκερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x