Γενικά

«Με την όπισθεν» πηγαίνουν Ελευθερίου- Κωνσταντόπουλος στο Naxathlon

Μουσικό χαρακτήρα αποκτά το Naxathlon με τους Λευτέρη Ελευθερίου και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο να πηγαίνουν «Με την όπισθεν» στο κορυφαίο αθλητικό δρώμενο της Νάξου.

Ο Ναξιώτης ηθοποιός, Λευτέρης Ελευθερίου και ο τραγουδοποιός Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, βρέθηκαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησαν για το ταξίδι της μουσικής παράστασης «Με την Όπισθεν» από την Αθήνα στη Νάξο, αποκλειστικά για το Naxathlon που διεξάγεται στις 13 και 14 Οκτωβρίου.

Με το ιδιαίτερο και πληθωρικό χιούμορ τους ξανασυστήνουν πρόσωπα και μουσικές του χθες και του σήμερα, διηγούνται, σχολιάζουν, σατιρίζουν και αυτοσαρκάζονται, ρίχνοντας την αυλαία με τον καλύτερο τρόπο σ’ ένα διήμερο αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί της Νάξου.

Οι δύο καλλιτέχνες στη συνέντευξή τους στην εκπομπή του Βαγγέλη Νερατζιά και του Μάνου Σπανόπουλου, «Η καλή μπάλα από το πρωί φαίνεται», εξέφρασαν τη χαρά τους να βοηθήσουν στην καθιερωμένη αθλητική γιορτή του νησιού το Naxathlon, όπου οι μικροί «ήρωες» της Νάξου συναντούν σπουδαίους αθλητές.

«Εμείς εκεί κάνουμε μια παρουσίαση την Κυριακή που τελειώνει το τρίαθλο για να στηρίξουμε τη διοργάνωση. Καημός του νησιού είναι ο Αθλητισμός. Βοηθάει πάρα πολύ το Naxathlon στο να βγει προς τα έξω και ο κόσμος να επενδύσει οικονομικά στον Αθλητισμό του νησιού, γιατί μια από τις μεγάλες πληγές είναι ότι οι σύλλογοι δυσκολεύονται πολύ να βρουν χρήματα», τόνισε ο Ελευθερίου.

Το Naxathlon, προερχόμενο από τις λέξεις «Νάξος» και «άθλος», μπαίνει δυναμικά στη δεύτερη δεκαετία της ζωής του και στόχος είναι να μετατρέψει τη Νάξο σε επίκεντρο του Αθλητισμού.

Ένα από τα μακροβιότερα τρίαθλα (κολύμπι, τρέξιμο, ποδήλατο) στην Ελλάδα, δίνει τη τη δυνατότητα σε εκατοντάδες αθλητές όχι απλά να αγωνιστούν, αλλά και να γνωρίσουν ένα νησί μέσα από μοναδικές διαδρομές.

Έτσι με τη σειρά τους, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος έρχονται «Με την όπισθεν» στην Νάξο, να ψυχαγωγήσουν με στυλ… ροκ και ρέγκε, να προσφέρουν γέλιο και με το χιούμορ τους να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 11ο Naxathlon που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Οκτωβρίου.



inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x