Super League 2

Με το βλέμμα στο Κύπελλο η ΑΕΚ

Μετά το χθεσινό ρεπό και παραμένοντας στην… άγνοια για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ σκέφτεται μόνο το ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Τα νέα των τραυματιών.

Βρισκόμενη στο… σκοτάδι σχετικά με το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League (με τις φήμες να μιλούν για 11 ή 18 Οκτωβρίου στην καλύτερη περίπτωση), η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να στρέψει μέχρι νεωτέρας την προσοχή της αποκλειστικά στο Κύπελλο.

Μετά το χθεσινό ρεπό, άρχισε σήμερα η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, την ερχόμενη Τετάρτη στην Κομοτηνή.

Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, όπως και ο Βασίλης Τσεβάς, που ξεκίνησε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς και ο Άρης Σοϊλέδης είναι πλέον 100% έτοιμος.

Στο μεταξύ, η προπόνηση του Σαββάτου ορίστηκε για τις 16:30 και νωρίτερα θα γίνει επιμόρφωση των παικτών από το ιατρικό τιμ της ομάδας σε θέματα που αφορούν το ντόπινγκ και το αντιντόπινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x