Πόλο

Με το δεξί στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός

Ιδανική πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα έκανε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού , επικρατώντας 10-7 της Πάντοβα στο «Π. Καπαγέρωφ».

Πάτησε γκάζι επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 10-7 της Πάντοβα ο Ολυμπιακός, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας γυναικών.

Με πρώτη σκόρερ την Ασημάκη οι «ερυθρόλευκες» δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν τον έλεγχο στο ματς και πήραν το πρώτο τους φετινό ευρωπαϊκό τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία, με την Πάντοβα, όμως, να μην τον αφήνει να ξεφύγει. Μάλιστα, στο τελευταίο ενάμισι λεπτό του πρώτου οκταλέπτου, οι φιλοξενούμενες πήραν για πρώτη φορά τα ηνία στο σκορ (3-4), με την Τσουκαλά να ισοφαρίζει σε 4-4 στα 19’’ πριν το φινάλε.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο οκτάλεπτο, με την Έμολο να σκοράρει στα μέσα περίπου της περιόδου για το 5-4, με τις Ιταλίδες να ισοφαρίζουν (5-5) εκ νέου στο 2:15’.

Αβραμίδου και Έγκενς κράτησαν τα ηνία του σκορ υπέρ του Ολυμπιακού για το 7-6, μετά την προσωρινή ισοφάριση της Τιέλμαν, ενώ η Μπαρζόν έφερε για τελευταία φορά στα ίσα το ματς στο 7-7.

Η Ασημάκη έστειλε με το προβάδισμα (8-7) τις ερυθρόλευκες στο τέταρτο οκτάλεπτο, όπου, κρατώντας το «0» στην άμυνα και με γκολ των Τσουκαλά και Έμολο πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη με 10-7.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 1-1, 3-2, 2-0

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Β., Έμολο 2, Πλευρίτου Μ. Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Πάντοβα (Ποστερίβο): Τeάνι, Μπαρζόν 2, Σαβιόλι, Γκοτάρντο 1, Κιερόλο 1, Κασόν 1, Μίλιο, Ντάριο, Σόχι, Τσιαπίνι, Νέντσα, Τιέλμαν 2, Γκιακόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x