Χάντμπολ

Με το δεξί στο δυνατό τουρνουά της Μπίτολα ο Ολυμπιακός

Νίκησε με 31-27 τη διοργανώτρια Πέλιστερ.

Ιδανικά ξεκίνησε την παρουσία του ο Ολυμπιακός, στο διεθνές τουρνουά χάντμπολ «Boro Churlevski», που διεξάγεται στη Μπίτολα των Σκοπίων.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 31-27 της διοργανώτριας Πέλιστερ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Παρά το προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων που ανέκτησαν οι γηπεδούχοι μετά το 15-15 του ημιχρόνου, ο πειραώτικος σύλλογος έκανε την ανατροπή παίρνοντας τελικά τη νίκη.

Το επόμενο ματς για το σύνολο του Γιώργου Ζαραβίνα είναι προγραμματισμένο για αύριο (Σάββατο) στις 19:30, κόντρα στην γαλλική Σερμπούρ.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός του συλλόγου δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά. Ήταν ένα ανταγωνιστικό φιλικό στο οποίο το κέρδος μας είναι ότι όσα παιδιά αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα ενώ μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε και στο επόμενο ματς, να βρεθούμε ψηλά στην κατάταξη του ομίλου μας για να βρούμε όσο το δυνατό πιο ισχυρό αντίπαλο από τον άλλο όμιλο, ούτως ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία η προετοιμασία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x