Επικαιρότητα

Με τραγούδια του Σάκη Ρουβά άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Πολλή μουσική, εορταστική ατμόσφαιρα και εκδηλώσεις σε όλη την πόλη συνθέτουν το πρόγραμμα του Δήμου για τη φωταγώγηση της πόλης ενόψει των εορτών

Τα Χριστούγεννα έφτασαν... στην Αθήνα! Στις εφτά το απόγευμα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, έδωσε το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του δέντρου που θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στις 17:30, δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν παράλληλα από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος.

Μεγάλος προσκεκλημένος της φετινής εκδήλωσης είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος, μαζί με την Big Band του Δήμου Αθηναίων, δημιούργησαν την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ενώ συμμετέχει και η νεανική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλικού.

Από τις 20.00 ανέλαβαν dj, οι οποίοι θα κρατήσουν τον εορταστικό παλμό στην πόλη έως τις 22.30. Το φετινό πρόγραμμα του δήμου της Αθήνας περιλαμβάνει δρώμενα και συναυλίες σε σχεδόν σε κάθε γειτονιά της πόλης, καθώς και εργαστήρια για παιδιά και μία μεγάλη συναυλία για την αλλαγή του χρόνου που θα πραγματοποιηθεί στο Θησείο.



inner

inner

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x