Επικαιρότητα

Με τρακτέρ και… ζωντανά στην πλατεία Συντάγματος ο αγροτικός κόσμος

Πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 18 Νοεμβρίου

Με τη θετική ψήφο αγροτών και κτηνοτρόφων από ολόκληρη την επικράτεια στο γενικό προσκλητήριο για τη διενέργεια πανελλαδικού συλλαλητηρίου στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα, ο αγροτικός κόσμος ζεσταίνει τις μηχανές των τρακτέρ του για την... πλατεία Συντάγματος.

Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση στον Πλατύκαμπο ομόφωνα αποφάσισαν την κάθοδο στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στο καθεστώς φορολόγησής τους.

Μάλιστα, στις λεπτομέρειες για τις κινητοποιήσεις τους, οι οποίες τέθηκαν επί τάπητος στην πανελλαδική συνδιάσκεψη, αποφασίστηκε ότι στην πλατεία Συντάγματος θα δώσουν το παρόν με τρακτέρ αλλά και... ζωντανά.

Συγκεκριμένα την κοινή σύσκεψη συγκάλεσαν οι επιτροπές αγροτών και κτηνοτρόφων από την Κεντρική Ελλάδα και συμμετείχαν εκπρόσωποι από τη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Πιερία και τη Θεσσαλία, ενώ την ίδια απόφαση έλαβε και η τοπική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Ν. Λάρισας η οποία λειτουργεί εκ μέρους 32 συνεταιρισμών του νομού.

Την ερχόμενη Τρίτη εξάλλου, 10 του μηνός, πραγματοποιείται στη Λάρισα μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο το οποίο συνδιοργανώνουν οι συνεταιρισμοί αγροτών Ν. Λάρισας, οι νέοι αγρότες, τέσσερις κτηνοτροφικές ομοσπονδίες (χοιροτρόφοι, κτηνοτρόφοι, αγελαδοτρόφοι, ελευθέρας βοσκής), το ΓΕΩΤΕΕ, ο γεωπονικό σύλλογος Λάρισας και οι ΤΟΕΒ Πηνειού και Λάρισας.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x