Βόλεϊ

Με wild card αντικαθίστανται τα Βριλήσσια

Με wild card θα αντικατασταθούν τα Βριλήσσια στην Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης της ομάδας των βορείων προαστίων από το πρωτάθλημα την Τρίτη.

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε την Τετάρτη σχετική ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζει πως η αντικατάσταση των Βριλησσίων θα γίνει με βάση τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων και ισχύει για όσες ομάδες θα πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, λαμβάνοντας υπόψιν την επιστολή του ΦΟ Βριλησσίων με την οποία ο σύλλογος ενημέρωσε για την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 κι, αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα, σύμφωνα με τους κανονισμούς, αποφάσισε:

Την αντικατάσταση της ομάδας του ΦΟ Βριλησσίων στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών 2014-2015 με ομάδα στην οποία θα δοθεί wild card, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης & Διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Ως εκ τούτου, η ΕΟΠΕ καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις και μπορούν να διεκδικήσουν την wild card, να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14.00 τις αιτήσεις τους στην ομοσπονδία.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από Ειδική Επιτροπή της ΕΟΠΕ, η οποία θα ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την χορήγηση της Wild Card».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x