Ελλάδα

Με χαμόγελα και απουσίες…

Με χαμόγελα και απουσίες ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του μπασκετικού ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο "PAOK SPORS ARENA".

Εκ μέρους της ΚΑΕ, υποδέχτηκε τους παίκτες στο «Παλατάκι» ο αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατσίδη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ξεκίνησε την προπόνηση με μία πρώτη ομιλία γνωριμίας και ακολούθησε το πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ.

Στην «πρώτη» έδωσαν το «παρών» οι: Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλων Τσόχλας, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Κακαρούδης, Θωμάς Κώττας, οι έφηβοι Θόδωρος Ψυχίδης, Δημήτρης Καραμανώλης και Λεωνίδας Κοντόπουλος και ο Θανάσης Ιωακειμίδης, ο οποίος θα συμμετέχει στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο Χρήστος Σαλούστρος θα ενσωματωθεί με την ομάδα από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ οι τέσσερις Αμερικανοί Κάρτερ, Λάνγκφορντ, Οντουμ και Βον, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την 1η Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη το πρωί είναι προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις για τους παίκτες, οι οποίοι θα υποβληθούν, επίσης, και σε βιοηλεκτρική ανάλυση σύστασης σώματος, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν και προπονήσεις (Πέμπτη και Παρασκευή) στην Πυλαία στις 18:00.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x