Γενικά

Μεγάλη νίκη για την Εθνική στο πινγκ-πονγκ

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, επικρατώντας 3-0 της Ολλανδίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Εκπληκτικό ξεκίνημα έκανε η Εθνική ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης, νικώντας 3-0 την Ολλανδία στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι Γκιώνης, Κρεάνγκα και Παπαγεωργίου ξεκίνησαν με το δεξί, καταφέρνοντας έτσι να πάρουν και τους δύο πρώτους πόντους στο 7ο γκρουπ της 1ης κατηγορίας.

Η Εθνική των ανδρών, έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την 2η θέση του γκρουπ, η οποία την οδηγεί στα μπαράζ, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στην κορυφαία κατηγορία του επόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού. Στο επόμενο παιχνίδι, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, στη 1 Νοεμβρίου, για την 2η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Βατσακλής: «Είχαμε πει ότι λογικά δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα και το επιβεβαιώσαμε. Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την αποψινή εμφάνιση, όμως αν θα έπρεπε να σταθώ σε ένα από τα επί μέρους παιχνίδια θα έλεγα ότι ο Παπαγεωργίου από τη θέση 2 τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον πρώτο Ολλανδό, νίκησε 3-0 και με 11-1 στο 3ο σετ κι έδειξε πόσο δυνατό χαρτί παραμένει. Κάναμε ένα πρώτο βήμα στον όμιλο, καθώς αυτό το αποτέλεσμα δεν ανατρέπεται στην Ολλανδία και ουσιαστικά εξασφαλίσαμε τη 2η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ. Τώρα το μυαλό μας πηγαίνει στη διεκδίκηση της πρωτιάς με την Αγγλία. Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι εκεί τον Νοέμβριο και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να τα παίξουμε όλα για όλα τον Ιανουάριο στην Αθήνα, στο εντός έδρας ματς με τους Άγγλους για την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ.»

Ελλάδα – Ολλανδία: 3-0
Παναγιώτης Γκιώνης - Έγουτ Ουστβάουντερ: 3-0 (11-6, 11-8, 11-8)
Κώστας Παπαγεωργίου - Λόρενς Τρόμερ: 3-0 (11-8, 11-8, 11-1)
Καλλίνικος Κρεάνγκα - Ράικο Γκέμερς: 3-0 (11-4, 11-8, 11-8)

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x