Δελτία Τύπου

Μεγάλος διαγωνισμός Gillette. Πάρε μέρος τώρα!

GO GET IT. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη, αλλά δίνεις σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό της Gillette ΕΔΩ έως 18/12/14 και κέρδισε το gadget που σου δίνει την ακρίβεια στο look που θα σε αναδείξει νικητή σε ό,τι κι αν κάνεις! Πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν την ξυριστική μηχανή Gillette Fusion ProGlide και ξυριστικά προϊόντα για έναν χρόνο!

GO GET IT. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη, αλλά δίνεις σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Είσαι άνδρας που αναζητά την ακρίβεια. Και είναι αυτό που σε κάνει να κυνηγάς και να κατακτάς τους στόχους σου.

Το Gillette Fusion ProGlide ήρθε για να κρύψει κάθε κοκκινίλα και ερεθισμό. Με πέντε λεπίδες που εξασφαλίζουν ασφάλεια και ακόμα πιο άνετη λαβή, η νέα ξυριστική μηχανή της Gillette αλλάζει τα δεδομένα στο ξύρισμα και φτάνει με ακρίβεια στα πιο δύσκολα σημεία.

Ερεθισμοί, κοκκινίλες και… τέρμα το «μπλα-μπλα». Η «πλαγιά» κάτω απ’ τη μύτη είναι το «αγκάθι» για κάθε άντρα που θέλει το πρόσωπό του μαλακό σε κάθε σημείο, αφού αν ερεθιστεί σου «κλείνει» το στόμα.

Κάνε… σλάλομ με το Gillette Fusion ProGlide και ξέχνα τι θα πει ταλαιπωρία μπροστά για την αναζήτηση του τέλειου ξυρίσματος.

Όση εμπειρία κι αν έχεις στο ξύρισμα, υπάρχουν κάποια σημεία που παραμένουν ζόρικα. Το Gillette Fusion ProGlide όμως, φτάνει στα άκρα, χωρίς να σε κρατάει με τις ώρες μπροστά στον καθρέπτη, αναζητώντας το τέλειο ξύρισμα.

Τώρα, άνετο ξύρισμα, σε κάθε σημείο του προσώπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x