Μαχητικά Αθλήματα

Μεϊγουέδερ: «Ήμουν καλύτερος. Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας»

Το τέλος της καριέρας του στην πυγμαχία ανακοίνωσε μετά το θρίαμβό του επί του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Με τον καλύτερο τρόπο έβαλε τέλος στην καριέρα του ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Μετά το θρίαμβο επί του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Λας Βέγκας ο 40χρονος πυγμάχος έφτασε το 50-0 στην επαγγελματική του καριέρα.

«Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, κυρίες και κύριοι. Αυτό είναι σίγουρο. Επέλεξα τον κατάλληλο παρτενέρ στον τελευταίο μου χορό», τόνισε ο Αμερικανός πυγμάχος.

«Ο ΜακΓκρέγκορ είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής, ένας σκληρός μαχητής και προσφέραμε στον κόσμο αυτό που ήθελε να δει, μετά τον αγώνα μου με τον Μάνι Πακιάο. Ήταν πολύ καλύτερος από ό,τι περίμενα, αλλά ήμουν καλύτερος συνολικά. Το πλάνο μου ήταν να πάρω το χρόνο μου, να τον αφήσω να ρίξει δυνατά χτυπήματα και να τον κερδίσω στο τέλος. Στο MMA παίζει πολύ δυνατά για 25 λεπτά και μετά κατεβάζει ταχύτητα. Ήθελα να μην κριθεί ο αγώνας στα σημεία, γιατί διακυβευόταν η φήμη της πυγμαχίας», πρόσθεσε.

Όσο για το γεγονός ότι ξεπέρασε το 49-0 του θρυλικού Ρόκι Μαρτσιάνο, είπε: «Ο Ρόκι Μαρτσιάνο είναι ένας θρύλος. Ανυπομονώ να μπω στο Hall of Fame κάποια μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x