Γενικά

Μεϊγουέδερ και Πακιάο συναντήθηκαν στο παρκέ! (video)

Στο ρινγκ τους θέλουμε στο παρκέ τους είδαμε! Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο Μάνι Πακιάο συναντήθηκαν στο ματς των Χιτ με τους Μπακς στο ΝΒΑ και τα είπαν -για πρώτη φορά- σαν δύο καλοί φίλοι!

Περιμένουμε πως και πώς να τους δούμε αντιμέτωπους στο ρινγκ! Κι όμως οι δύο κορυφαίοι μποξέρ στο κόσμο αυτή την στιγμή, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο Μάνι Πακιάο όμως συναντήθηκαν.

Πού; Όχι σε ρινγκ αλλά στο παρκέ!

Και οι δύο παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ με τους Μιλγουόκι Μπακς, καθισμένοι ο ένας απέναντι από τον άλλο!

Στο ημίχρονο οι δύο μεγάλοι μποξέρ, μάλιστα, δεν έμειναν στα βλέμματα! Αλλά βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και τα είπαν σαν δύο καλοί φίλοι!!!

«Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας», τόνισε ο Μάνι Πακιάο, ο οποίος όμως αρνήθηκε να σταθεί στο περιεχόμενο της μικρής συνομιλίας τους.

inner

Φυσικά τα αμερικανικά δίκτυα δεν έμειναν εκεί… Επικοινώνησαν με τον σύμβουλο του Πακιάο, Μάικλ Κοντζ. «Ήταν μια ιδιωτική συνομιλία. Τα είπαν μεταξύ τους, φιλικά, και αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω», ξεκαθάρισαν.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο μποξέρ βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο κάπου, παρά του γεγονός ότι –σύμφωνα με πληροφορίες- στο παρελθόν έχουν μιλήσει και πάλι μεταξύ τους στο τηλέφωνο.

Εάν από τη σημερινή συνάντηση θα προκύψει ο μεγάλος αγώνας που όλοι οι φίλοι του μποξ περιμένουν είναι άγνωστο! Όμως μια… αρχή έγινε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x