Μαχητικά Αθλήματα

Μεϊγουέδερ-ΜακΓκρέγκορ: Ο Ιμπραϊμοβιτς πήρε θέση!

Μαντέψτε ποιος πιστεύει ο Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς ότι θα είναι ο νικητής του μεγάλου αγώνα.

Ο πλανήτης περιμένει πως και πως τον αγώνα του Μεϊγουέδερ με τον ΜακΓκρέγκορ. Όπως και ο Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Σουηδός πήρε θέση στο μεγάλο αθλητικό γεγονός χρονιάς εκτιμώντας ότι ο Ιρλανδός μαχητής θα είναι ο νικητής του μεγάλου αγώνα.

«Εχεις έναν τύπο, που έχει κάνει μια καριέρα για πολλά χρόνια και αυτός είναι ο Μεϊγουέδερ. Από την άλλη έχουμε έναν άλλο τύπο που έχει μια πιο σύντομη καριέρα, αλλά έκανε τον εαυτό του μεγάλο όνομα. Ό,τι είπε, το έκανε και σ’ αυτήν την περίπτωση το ΜΜΑ μπαίνει στην πυγμαχία», ανέφερε και συνέχισε:

«ριν είχαμε την πυγμαχία να προσπαθεί να μπει στο ΜΜΑ. Εγώ, ως τεράστιος φαν του ΜΜΑ, βλέπω αυτή τη μάχη... δεν ξέρω. Μπορεί να καταλήξει και στους δύο. Ο κόσμος προβλέπει ότι ο Μεϊγουέδερ θα νικήσει εύκολα, δεν τον πιστεύω. Είναι μια δύσκολη μάχη.
Ο Κόνορ έχει δύναμη, μπορεί να σε ρίξει νοκ άουτ από κάθε πλευρά και έχει αυτοπεποίθηση όπως εγώ. Είναι ο Ιμπραΐμοβιτς των πολεμικών τεχνών και είμαι ο ΜακΓκρέγκορ του ποδοσφαιρικού πλανήτη. θα νικήσει επειδή πιστεύει στον εαυτό του τόσο πολύ και όπως λέω, σε ό,τι κι αν κάνεις το πνευματικό μέρος είναι το 50%. Αν το έχεις αυτό, μπορείς να πετύχεις», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x