Μαχητικά Αθλήματα

Μεϊγουέδερ: «Προσπάθησα να οργανώσω αγώνα με τον ΜακΓκρέγκορ»

Σε δηλώσεις του ο Φλόιντ Μέιγουέδερ παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι με τον ΜακΓκρέγκορ αλλά –τελικά- δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια αυτή.

«Ναι προσπάθησα για να γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε εμένα και τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ»... Ο Φλόιντ Μέιγουέδερ, με τα λόγια αυτά, παραδέχθηκε ότι κίνησε τις διαδικασίες για να επιστρέψει στα ρινγκ για ένα ματς με τον αστέρα του ΜΜΑ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανός πυγμάχος μιλά για το θέμα το οποίο είχε απασχολήσει αρκετά τα media τους τελευταίους μήνες.

Όπως τόνισε ο “Money” όμως η προσπάθεια αυτή δεν στέφθηκε με επιτυχία, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστούς τους λόγους

«Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε το παιχνίδι, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που είμαι το μεγαλύτερο όνομα στο ΜΜΑ και στο μποξ ακόμη και τώρα που έχω σταματήσει πια», τόνισε

Ο ΜακΓκέγκορ, τον περασμένο μήνα, είχε πει ότι όντως ενδιαφέρεται για τον αγώνα, ρίχνοντας μπηχτές κατά του Μέιγουέδερ. «Αυτή την στιγμή ο Φλόιντ θα πρέπει να τρέχει από γραφείο σε γραφείο για να μπορέσει να συγκεντρώσει τα χρήματά μου. Τους παρακαλά στο Showtime για να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια, που χρειάζεται για παλέψει μαζί μου», είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x