Betmasters

Μεικτή δυάδα με Σινσινάτι και Ισπανία

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr ένα ματς μπάσκετ κι ένα μπέιζμπολ για το πρόγραμμα της Κυριακής (20/7).

Δύο διαφορετικές ομάδες αναμετρώνται στον τελικό του Ευρωμπάσκετ Νέων της Κρήτης: Η προγραμματισμένη κι επιθετικά ισχυρή Τουρκία με το σύνολο, με όλη τη σημασία της λέξης, Ισπανία. Ο κόουτς Πονσαρνό των Ιβήρων έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα κι αυτή έχει φέρει ως εδώ τους Ισπανούς. Το βίωσαν οι Κροάτες στον ημιτελικό, όμως οι Τούρκοι είναι πιο προγραμματισμένοι και η προσπάθεια που θα πρέπει να καταβληθεί διπλή.

Το καλάθι του Παουλί, από τη μαγική ασίστ του Ντίαθ, κάλυψε την γκέλα να μη γίνει φάουλ πριν το τρίποντο των Κροατών στο τέλος του δεύτερου ημιτελικού. Έτσι το 58-61 έγινε 61-61 κι αυτό 61-63. Είναι ένα λάθος κι ένα σωστό που καλύπτει το λάθος με διαφορά κλασμάτων δευτερολέπτων, κάτι που δείχνει, όμως, τη νοοτροπία των Ισπανών. Οι Τούρκοι «πάτησαν» επάνω σε Λιθουανούς και Σέρβους για να φθάσουν στον τελικό και είναι καλύτεροι σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ. Όμως στην άμυνα όχι, κάτι που κρίνει συνήθως τίτλους. Αυτός είναι και ο λόγος που πάμε με την ομάδα που έχει υπεροπλία στο κομμάτι αυτό του παιχνιδιού και, φυσικά, το χάντικαπ υπέρ της.

Στο μπέιζμπολ η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Interleagueσειρά ανάμεσα στους Γιάνκις και τους Ρεντς συνεχίζεται, με τους δύο pitchers να κλέβουν την παράσταση. Χιρόκι Κουρόντα (6-6, ERA 4,10) και Τζόνι Κουέτο (10-6, ERA 2,13) αποτελούν σπουδαίοι αμυντικοί και θα κριθεί το παιχνίδι στην καλύτερη ημέρα κάποιου εκ των δύο και στο ποια ομάδα θα σκοράρει περισσότερο. Στο δεύτερο προβάδισμα έχει η Νέα Υόρκη, στο πρώτο το Σινσινάτι. Οριακό φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι του Μπρονξ και μπορούν, με τον Κουέτο, να «σπάσουν» την έδρα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

631. ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΓΙΑΝΚΙΣ – ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ: 2 (1,80)
707. ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (+2,5): 2 (1,75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x