Games

Μερικά από τα πιο πανάκριβα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί ποτέ

Κοστίζουν χιλιάδες ευρώ ή και εκατομμύρια

Φυσικά δεν πρόκειται για συνηθισμένα παιχνίδια σαν αυτά που γνωρίζουμε. Επίσης με τον όρο ακριβά δεν εννοούμε κάποιων εκατοντάδων ευρώ αλλά που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ ή ακόμη και εκατομμύρια και είναι για όσους έχουν ακριβά «γούστα» και τα λεφτά φυσικά για να τα αγοράσουν.

Δείτε μερικά από αυτά σύμφωνα με το therichest...

7. Πίνακας γράψε-σβήσε με Swarovski, 1.500 δολάρια

inner

Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση που μόνο 12 παιδιά έπιασαν στα χέρια τους το 2003. Κάθε ένα είχε επάνω 14.400 κρύσταλλα Swarovski και προοριζόταν για παιδιά άνω των 8 ετών. Γιατί μπορεί να αρέσει σε ένα παιδί κάτι τόσο ακριβό; Αφενός είναι παιχνίδι (και τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται πόσο κοστίζει) και αφετέρου γιατί λάμπει.

6. Nintendo Game Boy 18 καρατίων, 30.000 δολάρια

inner

Αυτή η περιορισμένη έκδοση πωλήθηκε στο e-Bay έναντι 30.000 δολαρίων. Δεν είναι μόνο ότι το παιχνίδι έχει χρυσό 18 καρατίων αλλά η οθόνη του έχει επίσης διαμάντια. Δημιουργήθηκε από κοσμηματοπωλείο του Λονδίνου το 2006 και ο αγοραστής δεν φαίνεται να είχε πρόβλημα με το κόστος αρκεί να έπαιζε με χρυσό...

5. Barbie, 300.000 δολάρια

inner

Τα χρήματα σε αυτή την περίπτωση πήγαν σε καλό σκοπό και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού. Αποτελεί έργο του Αυστραλού κοσμηματοποιού Stefano Canturi και έχει πάνω της λευκά και ροζ διαμάντια. Η κατασκευή της διήρκησε έξι μήνες και πουλήθηκε το 2010 για 302.500 δολάρια σε μία δημοπρασία.

4. Χρυσό Nintendo Wii Supreme, 487.000 δολάρια
inner

Ακόμη μια ακριβή συλλεκτική κατασκευή από τη Nintendo. Η κονσόλα είναι κατασκευασμένη από χρυσάφι 22 καρατίων και τρία κουμπιά από διαμάντια. Χρειάστηκαν 6 μήνες για να το κατασκευάσει ο Stuart Hughes και φτιάχτηκαν μόνο τρεις όμοιες.

3. Κύβος του Ρούμπικ, 1,5 εκατομμύρια δολάρια

inner

Με χρυσό 18 καρατίων και πολύτιμα πετράδια σε κάθε πλευρά μπορεί να θεωρηθεί ο πιο ακριβός Κύβος του Ρούμπικ. Κατασκευάστηκε από την Diamond Cutters International το 1995. Αν και μοιάζει με κόσμημα καθώς έχει αμέθυστο, σμαράγδια και ρουμπίνια ο προορισμός του είναι ακριβώς ο ίδιος με τον απλό Κύβο.

2. Louis Vuitton Αρκουδάκι, 2,1 εκατομμύρια δολάρια

inner

Και είναι βέβαια το πιο ακριβό αρκουδάκι στον κόσμο από την γερμανική εταιρεία παιχνιδιών Steiff. Πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Μονακό το 2000 και είναι στο μουσείο Teddy Bear στην Κορέα. Φυσικά είναι ντυμένο με ρούχα Louis Vuitton.

1. Madame Alexander Eloise, 5 εκατομμύρια δολάρια

inner

Αν η Barbie σας εξέπληξε αυτό θα σας σοκάρει. Η Madame Alexander Eloise είναι χειροποίητη και κατασκευασμένη από την εταιρεία Madame Alexander. Κατασκευάστηκαν μόνο πέντε τέτοιες κούκλες που έχουν πάνω τους διαμάντια και φορούν ρούχα επώνυμων οίκων, όπως επίσης επώνυμα είναι και τα αξεσουάρ τους.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x