Mini Football

Μέσα από την Ελληνική ομάδα νιώθεις άλλα πράγματα!

Ο Σπύρος Νικολάου αποτέλεσε έναν εκ των “ρούκι” της Ελληνικής ομάδας minifootball που πήρε μέρος στο πρόσφατο miniEURO του Μαυροβουνίου.

Μιλώντας για την εμπειρία του, τόνισε για άλλη μία φορά τις ασύγκριτες στιγμές που προσφέρει μια συμμετοχή στην γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου minifootball!

“Για μένα ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Από την πρώτη φορά που ενημερώθηκα ότι ο προπονητής μας με κάλεσε για την επιλογή χάρηκα πάρα πολύ. Το είδα σαν μία ευκαιρία να συμμετέχω κι εγώ στην ομάδα. Είδα κάποια video από την πανευρωπαϊκή διοργάνωση που έγινε πέρυσι στο Ρέθυμνο και εντυπωσιάστηκα. Είπα λοιπόν πως τώρα είναι μία ευκαιρία να είμαι κι εγώ στην ομάδα, όπως κι έγινε!

Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται με λόγια και, παρόλο που παίζω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια, ένοιωσα πράγματα μοναδικά. Πραγματικά, μέσα από την Ελληνική ομάδα νιώθεις άλλα πράγματα”.

H UMBRO ντύνει την Ελληνική Ομάδα και συνδέει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται μεθοδικά στο χώρο της.

O Νικολάου δε γιόρτασε μόνο την παρθενική του συμμετοχή με την Ελληνική ομάδα, αλλά πανηγύρισε επίσης το πρώτο του γκολ στο miniEURO, την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball υπό την αιγίδα της EMF (European Minifootball Federation) της οποίας τα δικαιώματα έχουν στην Ελλάδα τα κανάλια novasports. Πώς όμως ένιωσε ο ίδιος για το γκολ αυτό, αλλά και για την ίδια τη διοργάνωση;

“Ναι, είχα την τύχη να βάλω το πρώτο γκολ της ομάδας μας στο miniEURO, με την Λιθουανία και μου έφυγε έτσι το άγχος. Μετά, ήταν όλα πιο εύκολα για μένα.

Είναι σίγουρα μοναδική η εμπειρία να είσαι μέλος της ομάδας αυτής και μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο! Αποκτάς τρομερές εμπειρίες και μακάρι να το ζούσα αυτό κάθε χρόνο. Ήταν εξαιρετική η διοργάνωση στο Μαυροβούνιο και επιθυμώ να είμαι και πάλι στην επόμενη!”

Αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα 'NJOY UNI-League των Ιωαννίνων, ο Νικολάου εξηγεί γιατί το επίπεδο ανεβαίνει κατακόρυφα, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο:

“Βλέπω ότι και 'δω στα Γιάννινα, λόγω της συμμετοχής μου στην Ελληνική ομάδα το έμαθε όλη η κοινωνία της πόλης και αποτελεί πλέον ένα κίνητρο για όλες τις ομάδες προκειμένου να βάλουν τα δυνατά τους και οι ποδοσφαιριστές τους να έχουν την τύχη να κληθούν στην Ελληνική ομάδα. Έχει μάλιστα περισσότερες συμμετοχές γι' αυτό το λόγο! Προσπαθούν οι 10 ομάδες που έχουμε εδώ να γίνουν καλύτερες και το διαπιστώνουμε αυτό σε κάθε αγωνιστική.

Πιστεύω πως η διοργάνωση θα γίνεται κάθε χρόνο καλύτερη και πιο ανταγωνιστική και θα φέρω μάλιστα και ένα παράδειγμα: Στο miniEURO του Ρεθύμνου, η Σλοβενία δεν ήταν δυνατή ομάδα. Την αμέσως επόμενη χρονιά έφτασε στον τελικό και έχασε από τους Ρουμάνους. Εμείς αντιμετωπίσαμε και τις δύο ομάδες και είδαμε ότι μπορούσαμε να τις κοντράρουμε στο γήπεδο, δεν ήταν κάτι τρομερό, ήταν απλά πιο τυχεροί από εμάς. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο ανταγωνισμός στα πρωταθλήματα της Ευρώπης ανεβαίνει διαρκώς. Οι ομάδες το παίρνουν πιο σοβαρά και προσδοκούν σε καλύτερα αποτελέσματα”.

Το N’JOY είναι παρόν στην Ελληνική Ομάδα υποστηρίζοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό. Άλλωστε είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το N’JOY UNI-League που αποτελεί και το πρωτάθλημα της Ελλάδος στο Minifootball εδώ και πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x