Stoiximan Super League

Μέσα ο Τζαβέλλας, ευχάριστα νέα για Γλύκο

«ΟΚ» είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας και υπολογίζεται για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Ανέβασαν ρυθμούς οι Μακ, Κατσικάς. Θεραπεία ο Τζιόλης. Απέφυγε τα χειρότερα ο Γλύκος.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ έβγαλε την Παρασκευή ο Γιώργος Τζαβέλλας και τέθηκε στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, ενώ δεν αγωνίστηκε σε αυτό με τον ΠΑΣ την Τετάρτη.

Σε καλύτερη κατάσταση παρουσιάστηκαν σήμερα οι Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς, που επίσης δεν αγωνίστηκαν στα Γιάννενα και ανέβασαν ρυθμούς, όπως και ο νεαρός, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο Παναγιώτης Γλύκος απέφυγε τα χειρότερα. Δηλαδή, δεν υπάρχει κίνδυνος κατάγματος στη λεκάνη. Έχει αιμάτωμα στους λοξούς κοιλιακούς και εντός της ημέρας θα υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση θα λείψει τρεις εβδομάδες από τις προπονήσεις του «δικεφάλου του Βορρά».

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με φυσικοθεραπείες κι ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά δουλεύοντας σε τεχνική και τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x