Γνωρίστε το άθλημα του Rowing Beach Sprint από την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Θωμαίς (Μαίη) Εμμανουηλίδου.

*Το σπορ είναι μια πολύ εξελιγμένη, μοντέρνα και κάπως ακραία μορφή της κλασικής Kωπηλασίας. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό, θεαματικό, πολύ γρήγορο και πρωτότυπο σπορ.

*Οι αγώνες διεξάγονται στη θάλασσα και όχι στα ήρεμα νερά μιας λίμνης. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να αγωνιζόμαστε με αέρα που προκαλεί αναταράξεις οι οποίες δίνουν άλλη χάρη στο σπορ.

*Πρόκειται για ένα πολύ θεαματικό, ελκυστικό και πρωτόγνωρο σπορ. Ο πηδαλιούχος και ο κωπηλάτης ή η κωπηλάτρια αρχίζουν την προσπάθεια τους από τη στεριά, διανύουν τρέχοντας μια απόσταση περίπου 50 μέτρων, μπαίνουν στη βάρκα, όπου τους περιμένουν τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος και αρχίζει η κούρσα. Αυτό το άθλημα παράγει πολύ ξεχωριστές εικόνες που θα αρέσουν σε όλους.

*Κάθε κούρσα διαρκεί από τρία έως επτά λεπτά. Είναι ένας αγώνας σπριντ που απαιτεί επίσης τεχνική, γρηγοράδα και κοφτερό μυαλό. Θα χορτάσετε θάλασσα, εικόνες, ταχύτητες και θέαμα!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ