Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019

Κατσουράνης: «Σπουδαίο γεγονός για την Πάτρα οι Παράκτιοι Μεσογειακοί»

Για τους Μεσογειακούς Παράκτιους της Πάτρας, μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης.

Μία από τις σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού στη χώρα μας, μιλά για τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου το 2004, Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος για δυόμισι χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής.

Ο παλαίμαχος διεθνής χαφ γνωρίζει πολύ καλά τα... κόλπα της μπάλας και μπορεί το ποδόσφαιρο να μην συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της "Πάτρα 2019", ωστόσο υπάρχει το συναφές Βeach Soccer που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και να προσελκύσει πολύ κόσμο στην εγκατάσταση "Αρτεμις".

«Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες είναι μια σπουδαία διοργάνωση και ένα μεγάλο γεγονός όχι μόνο για τη Πάτρα αλλά και για όλη την Ελλάδα» είπε ο Κατσουράνης και πρόσθεσε: «Καλώ όλους τους Πατρινούς να έρθουν στα γήπεδο για να δουν από κοντά τους αγώνες και φυσικά να παρακολουθήσουν και το Βeach Soccer που σίγουρα θα προφέρει δυνατές συγκινήσεις στην άμμο».

Ο Κατσουράνης σχολίασε και τη κουλτούρα των φιλάθλων της Πάτρας: «Ξέρω πολύ καλά την θετική διάθεση του κόσμου που πάντοτε στέκεται δίπλα σε οτιδήποτε καλό γίνεται και είμαι σίγουρος πως θα αγκαλιάσουν τους Αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x