Τουρνουά Βριληττός

Μέσω του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στη Βοσνία ο «ΕΣΝ Βριλήσσια»

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» προσφέρει στην ανάπτυξη του ελληνικού χάντμπολ, την πρώτη από τις πολλές ανταποδοτικές συμμετοχές, που έχει από τον «ΒΡΙΛΗΤΤΟ 2014» που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια.

Η ομάδα που ξεκινάει το όμορφο ταξίδι, είναι ο «Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ» και θα συμμετέχει στο φημισμένο διεθνές τουρνουά «Locomotiva Cup 2014» που θα διεξαχθεί το διάστημα 18- 21 Δεκεμβρίου 2014 στη πόλη Brcko της Βοσνίας.

Επικεφαλής της αποστολής των Βριλησσίων, θα είναι η Γενική Γραμματέας και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», κα Κατερίνα Ψωμιάδου.

Την ομάδα θα συνοδεύσουν οι δύο έφοροι κ.κ. Κωνσταντίνος Σαμαράς και Μανώλης Τωμαδάκης, ο προπονητής Σωτήρης Τοντόροβιτς και 14 αθλητές. Μάλιστα ένας εξ αυτών προέρχεται από τον Σύλλογο του «Πανελλήνιου Γ.Σ.».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή του ανδρικού και εφηβικού τμήματος του Πανελληνίου Γιώργο Ζαραβίνα και τον προπονητή του Παμπαιδικού Αλέξανδρο Κοτελίδα, για την έγκριση συμμετοχής του αθλητή τους.

Αρκετές από τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο «Locomotiva Cup 2014», θα πάρουν μέρος και στο 3ο τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015», που θα διεξαχθεί στην Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x