Mini Football

Μετά την αναβολή, η Εθνική πάει για την υπέρβαση κόντρα στην Τσεχία

Μετά την αναβολή του αγώνα της με την Ισπανία, η Ελλάδα αντιμετωπίζει (23:00) τους Τσέχους στο δυσκολότερο θεωρητικά ματς των ομίλων του miniEURO 2015.

Η πρωτοφανής θεομηνία με την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε το όμορφο Βερσάρ το βράδυ της Τετάρτης ανάγκασε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να αναβάλλει όλα τα απογευματινά και τα βραδινά ματς, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Ελλάδας με την Ισπανία. Η EMF όρισε το ματς.

Ο αποψινός αγώνας της Ελληνικής ομάδας απέναντι στην Τσεχία θα διεξαχθεί κανονικά (23:00, ζωντανά από το novasports 1 και novasports HD / live streaming στο www.eurominifootball.com )

Οι αγώνες που αναβλήθηκαν θα διεξαχθούν το πρωί της Παρασκευής και όσες ομάδες προκριθούν στους "16" θα αγωνιστούν στα νοκ-άουτ ματς, το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Έτσι, η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Παρασκευής στις 13:00 (ζωντανά από το novasports / live streaming στο www.eurominifootball.com ) την ομάδα της Ισπανίας. Προέχει όμως το ματς με τους πανίσχυρους Τσέχους, την 2η δύναμη στο Ευρωπαϊκό minifootball, πίσω από τους αυτοκράτορες Ρουμάνους

Ο Απόστολος Γκαϊφύλλιας αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του και να μελετήσει σήμερα με τους παίκτες του το παιχνίδι των Τσέχων με την Ισπανία, προκειμένου να αναλύσει το στυλ παιχνιδιού τους και να φροντίσει έτσι ώστε η ομάδα μας να βγάλει τον καλό της εαυτό στο γήπεδο του Βερσάρ. Αγωνιστικά προβλήματα για την Ελληνική ομάδα δεν υπάρχουν και ένα καλό αποτέλεσμα θα δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για τον “τελικό” της Παρασκευής με την Ισπανία.H mybet βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Minifootball και αποτελεί έναν ακόμα σύμμαχο στην μεγάλη πρόκληση του miniEURO.

H UMBRO έχει κάνει θεαματικό come back από πέρσι στην Ελληνική Ομάδα Minifootball και με συμφωνία 3 ετών είναι η εταιρία που την ντύνει με ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο ποδοσφαιρικό κυκλοφορεί στην αγορά!

Οι διασταυρώσεις για την Ελληνική ομάδα

Εάν πάντως η Ελληνική ομάδα περάσει στους “16” θα αντιμετωπίσει μία από τις 2 πρώτες ομάδες του 6ου γκρουπ, εκεί όπου γίνεται “μάχη” ανάμεσα σε Γερμανία, Βοσνία και Καζακστάν για τις 2 προνομιούχες θέσεις που δίνουν την πρόκριση. Σε περίπτωση πρόκρισης, η Ελλάδα θα αγωνιστεί αύριο στις 21:00, εάν τερματίσει πρώτη στον όμιλο της και στις 23:00 εάν τερματίσει στη 2η θέση του γκρουπ.

Τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και οι τελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x