Ιταλία

Μετά την Μίλαν… το τέλος

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα τελειώσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Αμπιάτι, αν δεν ανανεώσει με την Μίλαν, όπως ανέφερε ο ίδιος. Δεν παρέλειψε, δε, να μιλήσει και για τον διάδοχό του.

Το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του σκέφτεται ο Κρίστιαν Αμπιάτι, αν φύγει από την Μίλαν. Όπως δήλωσε ο Ιταλός, είναι στην ομάδα για να την βοηθήσει, αλλά γνωρίζει ότι δεν θα είναι για πάντα η πρώτη επιλογή.

«Είναι προφανές ότι όσο πλησιάζεις στα 37 σου γενέθλια οι τραυματισμοί γίνονται όλο και πιο συχνοί», ήταν τα πρώτα λόγια του.

«Ωστόσο, παραμένω στην ομάδα με διάθεση για οτιδήποτε. Είναι άδικο να πω ότι θα είμαι η πρώτη επιλογή για πάντα, αλλά όταν η Μίλαν πει να σταματήσω, θα σταματήσω. Αν δεν υπογράψω για ανανέωση, τότε πιθανώς θα αποσυρθώ», τόνισε ο 36χρονος.

Ο Ιταλός πορτιέρο όμως μίλησε και για τον διάδοχό του. Είπε λοιπόν για τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας, Γκάμπριελ Φερέιρα: «Ο Γκάμπριελ πρέπει να μεγαλώσει. Κάνει αρκετά λάθη, αλλά αυτό γίνεται γιατί θέλει να εντυπωσιάσει».

«Ο Περίν; Τα πάει καλά, αλλά είναι μικρός και υπάρχει πίεση εδώ», απάντησε σε ερώτηση αν ο γκολκίπερ της Τζένοα γίνει ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Το να είσαι τερματοφύλακας στην Μίλαν είναι σκληρό, αλλά εγώ για παράδειγμα, δεν άκουγα τις αποδοκιμασίες. Για την ακρίβεια, με βοήθησαν να προχωρήσω».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x