Super League 2

Μετά το ντέρμπι… ντέρμπι

Πρωτάθλημα δεν θα παίξει, αλλά η ΑΕΚ μένει σε εγρήγορση. Μετά τη φουλ επίθεση Μελισσανίδη στην αντιπαράθεση με τον Μαρινάκη, η «Ένωση» έχει και αγωνιστικό ντέρμπι (έστω και φιλικό) με τον Παναθηναϊκό

Ούτως ή άλλως παιχνίδι δεν θα δώσει αυτή τη βδομάδα. Ακόμα και στην Πάτρα να πήγαινε όμως (για το ήδη φορτισμένο ματς με την Παναχαϊκή), στην ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να μην κινούνται στον απόηχο της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η φουλ επίθεση του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» στην αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι σοβαρές καταγγελίες στις οποίες προέβη αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία κι ενίσχυσαν την πεποίθησή της ότι ο σύλλογος θα πρωτοστατήσει στην προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά όμως στο περιβάλλον της ομάδας. Γιατί στ’ αποδυτήρια -παρόλο που κι εκεί έγιναν σχετικές κουβέντες- το μυαλό παραμένει στο γήπεδο. Διότι πρωτάθλημα δεν έχει, αλλά αγώνα θα έχει κανονικά για την ΑΕΚ. Και μάλιστα αγώνα που (όχι μονάχα λόγω ονόματος του αντιπάλου) θα τον αντιμετωπίσει ως επίσημο. Άλλωστε αυτό έδειξαν και οι πρώτες δοκιμές του Τραϊανού Δέλλα για τη σαββατιάτικη (15:00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εκεί όπου η «Ένωση» θα κατέβει με πλήρη αποστολή (που θ’ ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής) και την ενδεκάδα που έχει κλειδώσει απ’ την αρχή της σεζόν, με Ανέστη στο τέρμα, Μπακάκη-Κολοβέτσιο-Λαμπρόπουλο-Πεταυράκη στην άμυνα, Κορδέρο-Ανάκογλου στα χαφ, Πλατέλλα-Μπαρμπόσα στα άκρα και τον Μάνταλο ως επιτελικό πίσω απ’ τον Αραβίδη.

Έρχεται… φορτωμένος ο Μιλοβάνοβιτς

Την ώρα όμως που η ΑΕΚ όμως θα επιστρέφει (έστω και για φιλικό) στο γήπεδο, θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» παρακολούθησε και δεύτερο παιχνίδι της Κρισιούμα κατά την παραμονή του στη Βραζιλία, ενίσχυσε τις σημειώσεις του και επανέρχεται στη χώρα μας, αφού δεν κρίθηκε σκόπιμο να ταξιδέψει και στην Ουρουγουάη.

Σε σύσκεψη που θα έχει λοιπόν με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα θα τους ενημερώσει αναλυτικά για τις περιπτώσεις παικτών που παρακολούθησε και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί στη συνέχεια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x