Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μετά τον Βενγκέρ γιατί να μην πάει η Άρσεναλ για colpo grosso με Κόντε;

Με την ανακοίνωση της Άρσεναλ αλλά και του Βενγκέρ πως θα πάψει στο τέλος της σεζόν να κάθεται στον πάγκο, ολοκληρώνεται μια ολόκληρη εποχή όχι μόνο για τους Λονδρέζους αλλά για το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Για να συνειδητοποιήσει κανείς πως δεν μιλάμε για ένα απλό τέλος σε μια προπονητική σχέση πρέπει να καταλάβει πως αυτό είναι το τελευταίο ξήλωμα της κλωστής σε μια ολόκληρη κουλτούρα: αυτή που ήθελε τους τεχνικούς να είναι μάνατζερ στο νησί να μένουν χρόνια και να περνάνε τα πάντα από τα χέρια τους!

Ο Βενγκέρ μπορεί να μην πέτυχε από πλευράς τίτλων όσα ο Σερ Άλεξ και μπορεί να μην διάλεξε καλή στιγμή για να φύγει αλλά η απουσία του θα είναι αισθητή. Έγραφα πριν τρία χρόνια πως με την ομάδα του σταθερά στην τετράδα και με ένα FA Cup στη τσέπη όπως εκείνο με την Άστον Βίλα με το εμφατικό 4-0 το 2015 ήταν η κατάλληλη στιγμή για το αντίο. Όμως λειτούργησε πολύ το συναίσθημα για τον ίδιο και πιθανώς ξεγελάστηκα με τη δεύτερη θέση πίσω από τη Λέστερ το 2016 αλλά πλέον ήταν μέρος του προβλήματος και όχι η λύση του!

Διαβάστε περισσότερα στο www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x