Γιώργος Ζαχαριάδης

Μεταγραφές φέρνουν τίτλο στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Μολέδο και τον Αζεβέδο, τη ενίσχυση για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο και τις «πωλήσεις».

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αν δεν αμφισβητείται η έγκαιρη προσαρμογή των μεταγραφών, ο ΠΑΟΚ μάλλον έκανε δύο καθοριστικές κινήσεις με τον Αζεβέδο και τον Μολέδο. Κι αν στην περίπτωση του πρώτου είναι ένα θέμα που αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια, κι όχι ολοκληρωμένα, για τον δεύτερο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι έτοιμος και μπορεί να προσφέρει πολύ σύντομα.

Από κει και πέρα, είναι θέμα συντονισμού με τον Βαρέλα, που θα είναι κατά βάση ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας.

Το ότι υπάρχει ένα θολό, να το πω πιο διακριτικά, όχι απόλυτα ξεκαθαρισμένο τοπίο γύρω από τη μετακίνησή του και το κατά πόσο θα είναι χρήσιμος, και κυρίως, παρών στην Τούμπα, τις επόμενες σεζόν, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα προκύψει.

Προέχει αν είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά κι αν θα βοηθήσει την ομάδα στον ένα και μοναδικό της στόχο, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ο Μολέδο έχει αξιολογότατες προδιαγραφές και δεν θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να ξεχάσουμε τα σενάρια που παρουσιάστηκαν, με πολιτική κι όχι μόνο οικονομική χροιά, τα οποία συνδέονται με τις δύσκολες μέρες του ΠΑΟ.

Οι μεταγραφές δεν τέλειωσαν και οι πρώτες επιλογές δείχνουν μια λογική προσέγγιση, μέχρι βέβαια να φτάσουμε στο σημαντικότερο, το αν θα προσφέρουν όσα λείπουν από την ομάδα για τον πρωταθλητισμό της.

Οι μεταγραφές έχουν ακόμη δρόμο και αν δεν γίνουν κι άλλα λάθη που αφορούν σε… ευφάνταστες πωλήσεις του Πρίγιοβιτς ή όποιου άλλου είναι εμπορεύσιμος, τις οποίες δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν τις διαχειρίζεται επαρκώς στην επικοινωνιακή του ευθύνη, θα υπάρχει σημαντική ενίσχυση.

Μάλλον δεν ενδιαφέρει πόσα ξοδεύει ο Σαββίδης. Ειδικά όταν η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά κατάκτησης τίτλου και πιο κοντά από κάθε άλλη χρονιά του ομογενή ιδιοκτήτη στον ΠΑΟΚ.

Ίσως είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί στο τέλος της κούρσας κι αν τυχόν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x