Γενικά

Μια 6χρονη βρήκε το κλεμμένο χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς του 1992!

Ο Τζο Τζακόμπι είδε το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς του 1992 να χάνεται, όταν του έκλεψαν το σακίδιο. Ένα εξάχρονο κορίτσι, όμως, ανακάλυψε και επέστρεψε τον χαμένο θησαυρό.

Από ένα 6χρονο κορίτσι επανήλθε στα χέρια του Τζο Τζακόμπι το χρυσό μετάλλιο που εκλάπη μαζί με το σακίδιό του πριν λίγες μέρες.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης ταξίδεψε στην Ατλάντα, όπου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη σε αθλητές που έχουν διακριθεί στην μεγαλύτερη διοργάνωση. Μαζί του είχε και το μετάλλιό του.

Όταν, όμως, σταμάτησε σε ένα εστιατόριο να φάει, τρεις άνδρες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, έκλεψαν το σακίδιό του, μέσα στο οποίο βρισκόταν και ο ανεκτίμητος θησαυρός.

inner

Μόλις ο Τζο Τζακόμπι επέστρεψε στο Τενεσί, όπου κατοικεί, ξεκίνησε με την σύζυγό του μια μεγάλη εκστρατεία μέσω social media, προκειμένου να βρεθεί το κλεμμένο μετάλλιο.

Η κίνησή του είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσε. Αρχικά, βρέθηκε το σακίδιο χωρίς το μετάλλιο, όμως φαίνεται πως οι κλέφτες φοβήθηκαν τον θόρυβο που ξέσπασε με την δημοσιοποίηση του γεγονότος και το πέταξαν σε κοντινή περιοχή.

Ένα 6χρονο κορίτσι που περνούσε από εκεί το βρήκε και η οικογένειά της επικοινώνησε αμέσως με τον Τζο Τζακόμπι, για να του το επιστρέψουν.

inner

Το μόνο αρνητικό είναι ότι βρέθηκε μόνο η χρυσή πλάκα και όχι ολόκληρο το μετάλλιο, αλλά ο ολυμπιονίκης βρήκε τον τρόπο να το δει θετικά: «Είναι πολύ ωραίο και έτσι, να μου θυμίζει αυτή την περιπέτεια», δήλωσε μετά την παραλαβή.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x