Πόλο

Μία «ανάσα» από το νταμπλ ο Ολυμπιακός

Με άνεση νίκησε τη Βουλιαγμένη 10-4 ο Ολυμπιακός στον Λαιμό και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 10-4 τη Βουλιαγμένη στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και έκανε το 2-0 στη σειρά, οπότε με νίκη στο «Πέτρος Καπαγέροφ» την Τρίτη θα πάρει τον τίτλο και θα κάνει τα πρώτο νταμπλ στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν «καταιγιστική» από την έναρξη της αναμέτρησης και, με εξαιρετική άμυνα, δεν άφησε τη Βουλιαγμένη να σκοράρει, οπότε και προηγήθηκε με 5-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προσπάθησε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο, πετυχαίνοντας 3 σερί γκολ, όμως ο Ολυμπιακός συνέχισε να σκοράρει και αύξησε τη διαφορά.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Έγκενς με τέσσερα γκολ.


Οκτάλεπτα: 0-2, 0-3, 3-3, 1-2

ΒΟΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει. 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x