F1

Μια καρό σημαία ακόμη ρε «Σούμι»…

Έχοντας πανηγυρίσει δεκάδες νίκες στην καριέρα του, ο Μίχαελ Σουμάχερ, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ψάχνει ακόμη μία. Αυτήν τη φορά όμως, σε έναν αγώνα πραγματικά ζωής ή θανάτου…

Οι προσευχές των θαυμαστών του Μίχαελ Σουμάχερ, που δίνει μάχη για τη ζωή του, είναι το μόνο πράγμα που ακούγεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, αφού ιατρικό ανακοινωθέν θα υπάρξει το πρωί της Τρίτης.

Σε τεχνητό κώμα παραμένει ο Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη για τη ζωή του κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Στο πλευρό του 44χρονου θρύλου της Formula 1 βρίσκονται από τις πρώτες στιγμές που άρχισε να εκτυλίσσεται το δράμα η γυναίκα του, Κορίνα, τα δυο τους παιδιά, ο πατέρας του Ρολφ και ο αδελφός του Ραλφ.

Έξω από το νοσοκομείο παραμένουν δημοσιογράφοι αλλά και θαυμαστές του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή που σπεύδουν εκεί για να συμπαρασταθούν με το δικό τους τρόπο και να προσευχηθούν ώστε να βγει νικητής στο μοναδικό αγώνα με πραγματική σημασία που μπορεί να δώσει κανείς, αυτόν της ίδιας της ζωής.

inner

Όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο του νοσοκομείου, δεν θα υπάρξει νέο ιατρικό ανακοινωθέν μέχρι το πρωί της Τρίτης και η ελπίδα όλων είναι τα επόμενα νέα να αφήσουν περιθώρια μεγαλύτερης αισιοδοξίας για την υγεία του Σουμάχερ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά σοβαρή», όμως ένας γεννημένος νικητής όπως αυτός ίσως θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x