Γιώργος Ζαχαριάδης

Μια μέρα που μιλούσαμε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ…

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για μεταγραφές, Ρομπέρτο, γήπεδο, Τούμπα και διορθώσεις. Για τον Ιβάν που θέλει γήπεδο και δεν ξέρει που θα το στήσει…

Το τερματίσαμε με τον… Ολυμπιακό που ΘΕΛΑΜΕ τόσο πολύ να κληρωθεί στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, προφανώς διότι δεν είναι στα καλύτερά του. Το τερματίσαμε με τα LIKE για τον Τζαβέλλα και τον Μυστακίδη κι όποιον άλλο… αρέσει τον πρώην συμπαίκτη του, με ή χωρίς την εθνική του φανέλα και ήρθε η ώρα του γηπέδου.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Στην Τούμπα ή και κάπου αλλού, με τον Ιβαν να «κελαηδά» στη Νέα Υόρκη (όχι μόνο για το γήπεδο…) για μεγάλα πράγματα και με τον ΠΑΟΚ να έρχεται από μια διακοπή που κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα του βγει σε καλό. Θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΠΑΟ και να διορθώσει την εικόνα του στα πλέι-οφ με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης;

Όλο αυτό το παραπάνω, το αντιμετωπίζω με… ελαφρύ χαμόγελο, διότι βλέπω να έρχεται το καλοκαίρι που καθορίζει κάθε επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Βλέπω να έρχεται μια μεταγραφική περίοδος και ήδη ακούμε για Ρομπέρτο και ένα σωρός ακόμη σούπερ παικταράδες που δεν ξέρω που θα τους χωρέσει αυτή η ομάδα. Κι αν είναι έτοιμη για να κάνει μεταγραφάρες και να αλλάξει το ρου της ιστορίας της, πολύ ωραία. Είμαστε όλοι με τον Ιβάν. Αν επιμείνει σε ημίμετρα και δεν καταφέρει να αλλάξει επίπεδοι μια και καλή, για να την… πει στον μόνιμο πρωταθλητή Ολυμπιακό, τότε θα καταλήξουμε, του χρόνου τέτοια μέρα, όπως τραγούδησε ο Βοσκόπουλος, να συζητάμε τα ίδια.

Θέλω να σας πω λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και με τον κίνδυνο να παρεξηγηθούμε για τις προβλέψεις μας, ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί και θα είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει… Με την αλλαγή προπονητή κάτι προσπαθεί να φτιάξει και το κάνει για το κύπελλο. Και εγώ, με αυτή τη λογική, δεν τον ήθελα μπροστά μου, αν λέγομαι ΠΑΟΚ. Ας έρθει στον τελικό.

Ο Ιβαν ενθουσιάζει με τις υποσχέσεις του για γήπεδο και άλλα μεγάλα έργα. Το δίλλημα για τους ΠΑΟΚτσήδες που τους υποχρεώνει να επιλέξουν ανάμεσα σε Τούμπα ή κάπου αλλού, είναι μια άλλη συζήτηση, που είναι άλλωστε παλιά και είναι γνωστό ότι δεν τους είναι ευχάριστο να αλλάξουν συνήθεια.

Πάντως, αν είναι να γίνει ένα γήπεδο, ίσως τελικά να συνδέεται με την πορεία αυτής της ομάδας που τον στεναχωρεί, περισσότερο από ό,τι τον ευχαριστεί, με τις επιτυχίες της. Και ένας τίτλος θα γίνει η καλύτερη αφορμή για να ανοίξει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, με ουσία στις υποσχέσεις του… Με υποσχέσεις που θα περάσουν στην πράξη οριστικά. Πράγμα που δεν συνέβη εδώ και πέντε χρόνια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x