Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μια σεζόν που πρέπει να ολοκληρωθεί ακόμα και τον Οκτώβριο!

Ακόμα κι αν επηρεαστεί και η επόμενη αγωνιστική περίοδος και χρειαστεί να ξεκινήσει... πολύ αργότερα, η φετινή σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί ακόμα κι αν μπει το φθινόπωρο του 2020.

Ακόμα κι αν επηρεαστεί και η επόμενη αγωνιστική περίοδος και χρειαστεί να ξεκινήσει... πολύ αργότερα, δίχως καν να ξέρουμε αν κι εκείνη θ' αντιμετωπίσει δυσκολίες και θα έχει ανατροπές, η φετινή σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί ακόμα κι αν μπει το φθινόπωρο του 2020.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το αγγλικό ποδόσφαιρο πήρε την απόφαση να επεκτείνει την αναβολή του μέχρι και τις 30 Απρίλη, πράγμα απολύτως λογικό βάσει της κατάστασης που επικρατεί και ενδεχομένως να χρειαστεί ακόμα περισσότερο καιρό για να μπορέσει να ξεκινήσει η δράση για να τελειώσει η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει πάση θυσία να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος που πήρε αναβολή λόγω της πανδημίας που πλήττει τον κόσμο και των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε υγιείς και να το περάσουμε κι αυτό.

Είναι τρομερά σημαντικό για όλο το σύστημα του αγγλικού ποδοσφαίρου να ολοκληρωθεί η τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά, ακόμα κι αν με τις αναβολές, με τη διαμόρφωση του προγράμματος και με το ψάξιμο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων, φτάσουμε στον Σεπτέμβριο ή και τον Οκτώβριο του 2020.

Για να διατηρηθεί η αξιοπιστία του αγγλικού ποδοσφαίρου πρέπει όλα να τελειώσουν στο χορτάρι κι όχι με κάποια εξωγηπεδική απόφαση ή με ανάδειξη Πρωταθλητή δίχως να διεξαχθούν οι εναπομείνασες αγωνιστικές.

Διαβάστε αναλυτικά στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x