Θανάσης Ράλλης

Μια χρονιά γεμάτη sport-fm.gr

Με τη στήριξη και τη εμπιστοσύνη σας το sport-fm.gr έσπασε όλα τα κοντέρ μέσα στο 2014. Δείτε τη λίστα με τις δημοφιλέστερες ειδήσεις.

Το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά από πλευράς επισκεψιμότητας στην ιστορία του sport-fm.gr. Μια χρονιά, που γέμισε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στην παρουσία της το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Για να σας δώσουμε έτσι μία μικρή γεύση από αριθμούς, από τη σελίδα μας πέρασαν πάνω από από 19 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες, μια αύξηση 9.5% σε σχέση με το 2013.

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η αύξηση στις θεάσεις σελίδων (pageviews) που στο διάστημα 1η Ιανουαρίου-31 Δεκεμβρίου, ξεπέρασαν τα 800 εκατομμύρια, 20.47% παραπάνω από το 2013.

Σε όλα αυτά βοήθησε φυσικά το τρομερό ενδιαφέρον του κοινού για το Μουντιάλ και την πορεία της Εθνικής ομάδας. Η 25η Ιουνίου, η μέρα που η Ελλάδα πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού μας έφερε νούμερα που ούτε τα είχαμε φανταστεί ποτέ.

Πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέψεις (σε μία ημέρα), 625.000 μοναδικοί επισκέπτες και 5.612.527 pageviews.

Οι δέκα δημοφιλέστερες ειδήσεις της χρονιάς, περιλαμβάνουν επτά θέματα τα οποία συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την πορεία της Ελλάδας στο Μουντιάλ και όλες τους διαβάστηκαν πάνω από 200.000 φορές.

Μπορείτε να τις δείτε όλες στη λίστα που ακολουθεί:

10. Μπράβο, Κριστιάνο!

9. Τα γκολ του θριάμβου σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη

8. Ο (γ)έρως χρόνια δε κοιτά

7. Χαμός στο Σερβία-Αλβανία!

6. To «Βουνό» του GoT πιο δυνατός άνδρας στην Ευρώπη

5. Τα πέταξε και η Αλεξάνδρου! (pics)

4. Τρελάθηκε και ο Τζόκοβιτς με Ελλάδα

3. Ο μικρός Jay βλέπει τον Σαμαρά να σκοράρει…

2. Τι έκανε ο Παπασταθόπουλος την ώρα του πέναλτι;

1. Η Ελεονώρα Μελέτη κράτησε την υπόσχεση της. Έβαλε μαγιό!

Η συντακτική ομάδα του sport-fm.gr δεν έχει λόγια να σας ευχαριστήσει για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια. Μπορούμε όμως να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά και να έχετε όλοι μία καλή χρόνια, γεμάτη υγεία και αγάπη για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Σας ευχαριστούμε!

Επιμέλεια: Θανάσης Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x