Κώστας Μιαούλης

Άλλη ΑΕΚ με Λιβάια, κέρδος ο Τζανετόπουλος στα χαφ!

Ο Κώστας Μιαούλης καταγράφει κέρδη από το φιλικό της ΑΕΚ στην Πάτρα και για το...έγκλημα που έχει γίνει από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του Τζανετοπουλου στην Ένωση.

Θεωρώ το φιλικό αυτό πολύ χρήσιμο. Πέρα από την δυνατότητα που δόθηκε στον Χιμένεθ να κρατήσει σε κανονικούς ρυθμούς, όσο αυτό είναι εφικτό, υπήρξε και μια καλή ευκαιρία σε αυτό το φιλικό ματς για πειραματισμό. Το πρώτο μέρος ήταν απ' αυτά που σίγουρα δεν θέλει να ξαναδεί κανείς, ενώ η επανάληψη έβγαλε λύσεις που θα μπορούσε να αξιοποιήσει ο Μανόλο, ακόμα και σε περίπτωση, υποχρεωτικά ακραίου ροτεισον.

Από την πρώτη στιγμή που είχα δει Τζανετοπουλο σε κείνο το ματς με τον Ατρομητο στο Κύπελλο αρχές του 2015 είχα ξεκαθαρίσει πώς στα δικά μου μάτια το παλικάρι είναι ξεκάθαρα αμυντικό χαφ. Και λόγω παραστηματος και σωματοδομης, ο Άνταμ κάνει περισσότερο για τον χώρο του κέντρου ενώ είναι καλός για το ύψος του και με την μπάλα. Δυστυχώς το παιδί αυτό χαντακωνεται ως στόπερ τόσα χρόνια. Ελπίζω πως ο Χιμένεθ μπορεί, οπότε κριθεί σκόπιμο να τον βάλει εκεί που τον είδαμε στην επανάληψη του ματς με την Παναχαικη. Οπως εύχομαι μετά κι από το σημερινό, να μην χρειαστεί να ξαναδούμε Αϊντάρεβιτς σε ενδεκάδα.

Θετική για μένα ήταν και η παρουσία του Μπακάκη ως εξτρέμ με συμμετοχή στο δεύτερο γκολ και γενικά ωφέλιμη παρουσία όσο μπήκε. Ο Κλωναρίδης μετά από κακό πρώτο μέρος, στην επανάληψη μπήκε πιο μέσα στο παιχνίδι, όπως και ο απελπιστικά μόνος Αραούχο, έγινε άλλος παίκτης με την είσοδο του Κροάτη στο ματς. Ο Λιβάια έχει το μοναδικό προσόν με την παρουσία του να βάζει όλα τα κομμάτια στην εξίσωση και να τα συνδέει. Κι αυτό επιβεβαιωθηκε με τον υπέροχο συνδυασμό με τον Τσινο και την ασίστ στον Κλωναρίδη στο 3ο γκολ.

Ο Λαμπρόπουλος γύρισε κι αυτό έχει σημασία. Βέβαια για να είμαστε σωστοί, έχει ακόμα δρόμο να βρει τη φόρμα του κι αυτό θα γίνει μέσα από τα ματς που θα πάρει, οπότε χρειαστεί και προφανώς θα χρειαστεί. Στα Πηγάδια ελπίζω να δούμε μια ΑΕΚ με επιστροφές, μια ΑΕΚ που θα στείλει μήνυμα κι από μια δύσκολη έδρα στην επαρχία. Πάνω απ' όλα μια ΑΕΚ που δεν θα κάνει άλλα δώρα στους διώκτες της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x