Κώστας Μιαούλης

Εξαιρετικά deal, βοήθεια στο βόλεϊ και η «κιτρινόμαυρη» μηχανή πήρε μπρος

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τις αρκετά καλές πιθανότητες που έχει η ΑΕΚ ώστε να κρατήσει Πόνσε, Μπογέ και Άλεφ περισσότερο από έναν χρόνο αλλά και για τη βοήθεια του Μελ στο τμήμα βόλεϊ.

Οι δύο ήρθαν, ο άλλος αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή και η ενίσχυση ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων ολοκληρώνεται με τον ιδανικότερο τρόπο. Συμφωνώ απόλυτα με τον Τάσο Τσατάλη και την τοποθέτηση του το πρωί, για νέο γύρο ενίσχυσης μετά τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και φυσικά η γενική εικόνα του ρόστερ, ειδικά σε περίπτωση που οι υποχρεώσεις είναι ανάλογες με την περσινή χρονιά, πρέπει να είναι ενισχυμένη. Όπως είπε και ο Τσακίρης η φανέλα με το «11» δεν έχει βρει ακόμα κάτοχο, οπότε…

Το βασικότερο στις προσθήκες των τριών που έρχονται να ενισχύσουν άμεσα την ΑΕΚ είναι οι προοπτικές για να μείνουν και μετά την περίοδο 2018-19. Με την Ένωση ασφαλώς όπως και πολλές άλλες ομάδες το πετυχαίνουν, να εξασφαλίζει το δικαίωμα για την αποπληρωμή, αν τους αποκτήσει, σε πολλές δόσεις και όχι μια κι έξω. Κι επειδή σε πολλούς Ενωσίτες υπήρχε η απορία, για τον τρόπο που θα μπορούσε η Ένωση να τους κρατήσει και τους τρεις, θεωρώ πως πλέον, με τους όρους που μάθαμε πως έγιναν οι συμφωνίες, η αγορά και των τριών είναι απολύτως εφικτή.

Για την περίπτωση του Πόνσε η ΑΕΚ θα αποπληρώσει σε 4 δόσεις και για τους Άλεφ και Μπογέ σε 6. Με μια ενδεχόμενη απόκτηση του Μπογέ και του Άλεφ το 2022 και του Πόνσε το 2021, τα πράγματα απλουστεύονται πάρα πολύ. Για μια ΑΕΚ ειδικά που θα βρίσκεται κοντά στην επιστροφή στο σπίτι της, τέτοιες κινήσεις, όσο θα πλησιάζουμε στην ώρα αυτή, θεωρώ πως θα είναι εξαιρετικά εφικτές. Από εκεί και μετά λοιπόν, θεωρώ πως η αποκάλυψη αυτών των λεπτομερειών για τα deal, δίνουν πιθανότατα και παραπάνω πόντους, αλλά και δικαιολογία για την όποια καθυστέρηση, γιατί για να πετύχεις τόσο συμφέρουσες συμφωνίες, σίγουρα χρειάζεται χρόνος.

Από εκεί και πέρα θετικά ήταν τα μηνύματα και για την αδειοδότηση της ομάδας του βόλεϊ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον τρόπο που ενήργησε έβαλε πλάτη στο να επιτευχθεί αυτό και πιστεύω πως μέσα στην διάρκεια της σεζόν, όποτε χρειαστεί θα ξανασυμβεί αυτό. Υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια φωνές, για τον λόγο που ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δεν φαινόταν να βάζει πλάτη στα ερασιτεχνικά τμήματα. Θεωρώ πως η εξέλιξη αυτή με το τμήμα βόλεϊ αποδεικνύει πως ο Μελισσανίδης προσπαθεί να φροντίσει για όλα στην Ένωση, στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό. Και σίγουρα η δική του παρουσία κάνει την ΑΕΚ πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x