Κώστας Μιαούλης

Για τις παλιές αγάπες… να μιλάς!

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τις μεγάλες επιστροφές των Αραούχο-Κονέ στην ΑΕΚ, αλλά και του Μανώλη Σιώπη στον Πανιώνιο και το πόσο κομβικής σημασίας μπορεί ν' αποδειχθούν για τις δύο ομάδες.

Το μεγάλο θρίλερ του καλοκαιριού είχε αίσιο τέλος. Έστω κι αν τελικά δεν έγινε η δουλειά με τον τρόπο που θα ήθελε η ΑΕΚ, ο Σέρχιο Αραούχο για φέτος τουλάχιστον, θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα και θα ηγηθεί της επίθεσης στην Ένωση.

Μια προσθήκη που χαρίζει μια άλλη αίγλη σε μια ομάδα που ξέρουμε πως μπορεί να λειτουργήσει με τον Τσινο μπροστά. Ένας παίκτης που θα δώσει άλλο νόημα και στην παρουσία του Λιβάια.

Αυτό το τελευταίο το έχει επισημάνει ο Κροάτης και το πιστεύω απόλυτα. Άλλο Λιβάια μπορεί να δούμε με τον Αραούχο μπροστά του!

Του Κώστα Μιαούλη

Δεν ξέρω γιατί ορισμένοι Ενωσίτες είχαν χλιαρή αντίδραση στην προοπτική της προσθήκης του Παναγιώτη Κονέ. Ο διεθνής άσος μπορεί να προέρχεται από μια όχι καλή διετία, αλλά από την άλλη σε ανάλογες περιπτώσεις θα πρέπει να σκέφτεσαι αν υπάρχει κάτι καλύτερο στο ρόστερ. Παίκτη από τα χαφ, να πατάει περιοχή και να δίνει γκολ με τη συχνότητα και τους τρόπους που μπορεί να το κάνει ο Κονέ, η ΑΕΚ δεν έχει, παρά μόνο τον Μάνταλο. Το παιχνίδι του αρχηγού της Ένωσης, ωστόσο, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Αν ο Κονέ πιάσει τα στάνταρ απόδοσης του Λάζαρου στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, θα μιλάμε για μια πολύ σωστή προσθήκη. Ο Μελισσανιδης μπορεί να μην πήρε με τον τρόπο που θα ήθελε τον Αραούχο, για την ώρα, έκανε το χατίρι όλων μας με τον Αργεντινό και στο τέλος ίσως να γίνει και το δικό του, ώστε να μην ξαναχουμε ποτέ, άλλο σίριαλ με Αραούχο.

Θα ήμουν άδικος, αν στις μεγάλες επιστροφές της ημέρας, δεν έβαζα κι αυτή του Μανώλη Σιώπη. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά η αλήθεια είναι πως χωρίς τον παρτενέρ του στο μαγικό ταξίδι του Ιστορικού τα δύο τελευταία χρόνια, στα πρώτα ματς της σεζόν ο αρχηγός Κόρμπος ήταν λίγο έξω από τα νερά του. Με Σιώπη ξανά στη μηχανή του και τα υπόλοιπα κομμάτια να δουλεύουν καλά ως τώρα, ο Πανιώνιος μπορεί να ελπίζει σε μια νέα επική σεζόν. Κι αν στην εκπνοή των μεταγραφών πάρει και κανέναν φορ, τότε κοιτάει και για ψηλότερα από 5ος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x